Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tanácsolják itt sokan a sportolást/edzést, hogyha valakinek társkeresési gondja van?
Én sport utáló vagyok, nem hogy nem szeretek sportolni, de engem ez a mostani vízes vb se érdekelt a múltkori olimpia se, mert a sport engem untat csinálni és nézni se szeretem.
Nem tudom mi ez a sport kultusz mostanában, hogy mindenki kigyúrt jóska vagy fitnessz juliska akar lenni és minek ezt a másikra ráerőltetni? Nekem semmi bajom nincs azzal, ha valaki szereti a sportot, szeret focizni, edzőterembe járni, de ne erőltessük már ezt senkire. A sétáláson, kiránduláson kívül én más sport/edzés formát nem szeretek, szerintem sokkal izgalmasabb egy szép erdőben sétálni, mint naponta mellizmomat erősíteni, vagy rugdosni a labdát.
Persze vannak szélsőséges esetek, mint a Molnár Krisztián, akikre tényleg ráférne egy kis mozgás, de egy átlag ember, aki nem egészségtelenül elhízott minek sportoljon, hogyha nincs szüksége rá? Idegesít, hogyha valakivel beszélek akkor mondogatja azt, hogy azért gyúrjál, ha jó csajt akarsz. Komolyan ez a szellemi szint nagyon aggasztó. Nem vagyok valami izmos van egy kis feleslegem és, ha esetleg ismerkednék egy olyan lánnyal aki szeret sportolni megmondanám neki, hogy én unalmasnak tartom és nem szeretem csinálni, de ha ketten csinálnánk akkor megjönne a kedvem hozzá. Miért is? Mert társaslények vagyunk nem unnám annyira futást, lehet megszeretném a bicajozást és lehet megjönne a kedvem a kondis edzésekhez.
1) mert lefoglalod magad valamivel, nem azon kattogsz naphosszat, hogy most milyen magányos vagy
2) mert a testmozgás bizonyítottan segít feloldódni, segít kikapcsolni
3) mert a sportos alkat vonzó, így növeli az esélyeket az ellenkező nem szemében
4) mert az, hogy nem csak ülsz és várod a sültgalambot (napi 400 levelet írni a társkeresőn is ez a kategória) segít a személyiséged is építeni, legalább elkezdesz tenni valamit, legalább felemeled a segged, legalább aktív cselekvést választasz, ami szintén szimpatikus a másik nemnek, de ezt leszámítva is boldogabb, kiegyensúlyozottabb életed lehet tőle egyedül is.
Ezzel együtt, nem csak a sportot szokták ajánlani, hanem a hobbit, azt, hogy foglald el magad, hogy csinálj valamit amiben boldog vagy, ahol új embereket ismerhetsz meg, sikereket érhetsz el.
Nem az. Én utálok kettesben mozogni, akár haverokkal is.
Önző te vagy, mert elvárod, hogy más szórakoztasson. Ez tiszta szánalom.
Ja meg gondolom jó csaj kell, nem egy Böhöm Bella, aki majd melletted csini lesz.
"Ezért támogatom, hogy a mozgást azt kettesbe csinálják és ne várja el senki azt, hogy egyedül képes legyen erre, mert ez önzőség."
Miért kötöd feltételekhez az élteted?
Ha lesz barátnőm, majd
- összeszedem magam
- elkezdek sportolni
- keresek egy jobb munkahelyet
- utazni fogok, hobbikba vágok
- megtanulok főzni
És még millió ígéret, amit valami olyasmihez kötnek az emberek, amiknek semmi köze a párkapcsolathoz. Nem tűnt fel, hogy kapcsolata nem annak az embernek van, aki ködös jövőbeni elhatározásokat tesz, hogy ő majd milyen lesz, ha lesz párja, hanem annak, aki belevágott egyedül, és nem csak tervezgette, hogy majd február 29-én elkezdi
"Nem tudom mi ez a sport kultusz mostanában, hogy mindenki kigyúrt jóska vagy fitnessz juliska akar lenni és minek ezt a másikra ráerőltetni?" - szó sincs gyúrsáról meg szteroidozásról. Sem fitnesziparról, ezt azok hangozatatják, akik lusták megmozdulni.
Ha rendszeresen mozogsz, jobb lesz a közérzeted, magabiztosabb a mozgásod, nagyobb az önbizalmad. Szex terén sem lesz hátrány, ha fél perc múlva nem zuhansz elkékült fejjel, verejtékezve a lepedőre.
Ráadásul a sportnak sok fajtája van, ami alig kerül pénzbe. Futáshoz elég egy cipő meg a közeli park vagy a Margitsziget, fekvőtámaszozni vagy súlyzós gyakorlatokat végezni otthon is lehet zenehallgatás mellett, vagy elmehetsz túrázni szinte fillérekből, és ott még ismerkedhetsz is másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!