Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt korosztályombeliek, akik társkeresési problémákkal küzdenek?
Miért nem sikerül(t) párt találnotok? Mit gondoltok mi lehet(ett) a probléma? Mi lehet(ne) a megoldás?
Kérlek életkort és nemet (férfi/nő, fiú/lány) is írjatok.
Köszönöm előre is. :)
#1 Köszi 👍
22F
"egyre sikeresebb vagyok, de még mindig nem jött össze"
ellentmondás.
Persze, hogy vannak. Nem vagy egyedül az ilyen gondokkal hidd el.
21/L
Nekem mindig úgy alakul, hogy élőben vagy tinderen szimpatikus lesz egy srác, ergo ha tetszik külsőre és első benyomást nézve belsőre is, értelmes, udvarias, jófej, akkor találkozunk. Az első néhány randi mindig iszonyat jól sikerül, legalább 4-5 órásak szoktak lenni, mindig ők hívnak el újra. Aztán valamilyen oknál fogva mindig kihűl a dolog 1-2 hónap után. Vagy azért, mert túl messze lakik és ritkán tudnánk találkozni, vagy ő meggondolja magát, vagy én...nálam az a probléma, hogy egyszerre vágyok is kapcsolatra meg nem is. Hiányzik az összebújás, a szerelem, de közben meg az ismerkedés, újdonság varázsa is és van, hogy megijedek lehorgonyozni(nő létemre ez furcsaság, amennyi kapcsolatfüggő nő van..:D). De nem kapkodok, majd jön a megfelelő.
21L
Egyszerűen csak nem keresek senkit, nem találkozok senkivel, nincs baráti köröm. Gátlásos, bizalmatlan és félénk vagyok nőkkel szemben.
A megoldás a lazaság és nyitottság, valamint a változásra hajlamosság.
Ide mindent leírtam: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Remélem, válasz a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!