Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire jön be egy ilyen fiú?
Figyelt kérdés
194 magas vagyok,rövid fekete hajam van,vékony testalkatom van.Kicsit csendes,visszahuzodó vagyok de ha valakivel jól kijövök akkor beszélek rendesen.inkább rockot meg metált hallgatok.animékat is nézek.2017. jún. 19. 22:27
1/9 anonim válasza:
A külső ezek alapján nekem tetszene, de a csendes visszahúzódó és anime fan pasik nem jönnek be.
2/9 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs veled a leírtak alapján. :)
3/9 anonim válasza:
Ezek alapján nekem tetszik.:) Csak nyilván ismerni kell a személyt meg látni ahhoz, hogy teljes legyen a kép.:)
4/9 anonim válasza:
Alapjáraton ez a leírás szuper.
Azonban nálam az "anime fanság" kizáró tényező, korábbi tapasztalatok miatt.
5/9 anonim válasza:
Semmi gond... bejövős... de pl én az animéket nem igazán csípem. Ez mondjuk nem befolyásol semmit, ha megvan a közös hang.
6/9 anonim válasza:
Ha már szereted az animéket nem lehetsz rossz ember ;)
21 N
7/9 anonim válasza:
Valószínű hogy ez után ugranak a nyakadba a csajok. Ez tudod mennyire semmitmondó? Nem sértésből mondom, de ez az. A csajok abszolút nem ez alapján döntenek. Ahhoz kell beszélgetned vele, találkozni stb... Ezek alapján még nem még le a rostán (max az anime miatt).
8/9 anonim válasza:
Folyamatos visszavonulással nem lehet háborút nyerni.
Mint jelentsen a "visszahúzódó"???
9/9 anonim válasza:
Kicsit magas vagy az atlag 170-180 hoz kepest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!