Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok, akiknek már több mint 5 éve nem volt kapcsolatuk?
Semmilyen formában.
Miért nem volt? Mesélj
2 éve nem volt semmilyen formában. Az ér? :D
Amúgy azért, mert engem nagyon megviselt a szakítás, utána meg igyekeztem újra felépíteni magam, megszokni az egyetemet, elkezdtem akkoriban melózni és edzeni is, amiből a meló mára kiesett, mert végül maradtam itthon albérlet helyett... És úgy nem igazán éreztem hiányát egy kapcsolatnak, vagy bárminek, ami azzal járt. Persze, voltak/vannak dolgok, amik hiányoznak már, de nem érzem magam rosszul emiatt, majd lesz valakim, ha úgy alakul. :) Én örülök, hogy kiegyensúlyozott lettem most és csak olyan kapcsolatba mennék bele, ahol nem kell attól tartanom, hogy ez ismét felborul. Értelemszerűen, szeretek sokáig ismerkedni, alaposan megismerni a fiút, mielőtt döntök, van, aki ezt nem bírja. Meg hát azért a huszonévesek közül sokaknak nem komoly a cél. :)
20N
3 éve semmi.
Senkinek sem élvezem a társaságát.
Negy eve senki, csak komolytalan szexkapcsolatra lettek volna jelentkezok. Dolgozok, vettem egy kis lakast ket eve, egyedul elek. Sok baratom es ismerosom van, menokes vagyok, de a gagyi nyari fesztivalokat messzire elkerulom. Van egy nyolc honapos vizslam, most azzal jarok kutyasuliba meg kirandulgatni. Nem vagyok sem prud, sem besavanyodott, de nem engedem, hogy a testemet masok kihasznaljak. Ezert nincs kapcsolatom.
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!