Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, akiknek hosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akiknek hosszabb ideig nem volt kapcsolatuk. Ti is féltetek nagyon ismerkedésbor, első csók/szexnél stb?

Figyelt kérdés
Lassan 9 hónapja nem voltam senkivel,egyszerűen a gondolattól is be idegesedek,hogy valakivel le kell feküdnöm. Nagyon nehezen megy nekem,pedig szinte mindenki azt mondja,hogy majd jön magától,ha már ott leszünk nem ezen fogok idegeskedni. De mégis ezen parázok..hogy béna leszek,idősebb lesz a pasi és tapasztaltabb .. 21/L
2017. jan. 2. 23:45
 1/6 A kérdező kommentje:
*ismerkedésKOR,és nem bor :D :D
2017. jan. 2. 23:48
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
A férfi irányít, miért te izgulsz?
2017. jan. 3. 00:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Már meg van a szerencsés kiválasztott? Ne aggódj ha tényleg tapasztalt, akkor tudni fog (vissza)vezetni a szex élvezetébe 😃 és magadtól is ráérzel, hogy mit csinálj, hogy mindkettőtöknek még jobb legyen! 😉
2017. jan. 3. 00:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem 10 hónapig nem volt senkim és mondtam ezt előtte neki, úgyhogy lassan és óvatosan csinálta megint.
2017. jan. 3. 00:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt 2 évnyi szünet a szexuális életemben (nem is igazán keresgéltem senkit, plusz mikor elkezdtem újra, akkor nem is találkoztam azonnal olyan pasival, aki érdekelt volna). Nem különösebben izgattam magam ilyesmivel. Mire oda jutottam, hogy összejöttem exemmel, és ágyba kerültünk egymással, csak darabokra akartam tépni, nem hogy még izgulgassak is. És életem legjobb ilyen élményei történtek abban az 1 évben, amíg együtt voltunk (más okokból mentünk szét).
2017. jan. 3. 08:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyrészt olyan az, mint a kerékpározás: nem lehet annyira elfelejteni, hogy ne sikerüljön.

Másrészt nem olyan, mint egy műkorcsolya-gyakorlat, hogy a végén a pontozóbírók felemelik a táblákat a pontszámmal.

Harmadrészt elsőre úgysem ismeritek még egymást, természetes hogy ki kell tapasztalni mit és hogyan szeret a másik, szóval egy kis csetlés-botlás belefér simán.

Az aggodalmaskodás csak ront az élményen.

(remélem nem akkora baj, hogy nem lányként írtam választ. :) )

30F

2017. jan. 3. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!