Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig ismerkedtetek, randizgattatok mielőtt össze
jöttetek? Mikor volt az első csók?
nekem az exemnél úgy volt, hogy kicsit részegen odajött egy buliba,leültünk, beszélgettünk, de annyira nem érdekelt, ott akartam hagyni, de valamiért maradtam vele és meg is csókolt, utána elkisért a buszhoz, gondoltam nem lesz ebből semmi, meg úgy nem is jött be a pasi, másnap már irt is h látni akar megint, 3-szor taliztunk, lekoptattam, eltelt 2,5 hónap és írtam én neki hogy mi újság, elhívott kajálni, találkoztunk este és összejöttünk akkor, ez karácsony után 2 nappal történt :D 19 évesek voltunk mindketten, most 21 :) sajnos azóta szakítottunk és nem ment minden jól, de nagy szerelem volt, még mindig érzek valamit ha látom vagy beszélünk :) egyébként ő volt az első barátom :)
2016. aug. 24. 12:23
3 hónapig voltunk barátok, nem igazán randiztunk. Heti 2x legalább találkoztunk (lévén egymás alatt laktunk a koleszban).
Az első csók a járásunk 4. napján csattant el.
Akkor voltunk 20N -21F
2016. aug. 24. 12:25
Fél évig leveleztünk...aztán tali. De ott még nem volt csók. Az csak a következő randinál csattant el. Aztán viszont felgyorsultak az események, mert egyből össze is költöztünk. 6 után megkérte a kezem..eljegyzés.. Pár évre rá esküvő és azóta is együtt vagyunk. Immár 12 éve. :) Akkor 19 voltam, a férjem 21.
2016. aug. 24. 12:29
3. randin csókolóztunk először és akkor is jöttünk össze. Azóta is együtt vagyunk (másfél éve)
21/L, 26/F
2016. aug. 24. 12:48
Mi nem igazán ismerkedtünk sokáig. Karácsony tájékán ismerkedtünk meg, mondhatni (én ott dolgozom, ahol ő tanul, és egy félreértés miatt vettük fel a kapcsolaton facebookon). Szilveszteri bulin találkoztunk, ott el is csattan az első pár csók. Találkoztunk még párszor, jól éreztük magunkat, és utólag megegyeztünk, hogy mi azóta a szilveszter hajnal óta járunk. Azóta is imádjuk egymást, és szerencsésnek mondjuk magunkat a kis félreértés miatt, ami összehozott minket.
24/f 25/n
2016. aug. 24. 12:53
Hát nálunk ez igazából úgy volt, hogy első randin megvolt az első csók is, és utólagosan onnan számítjuk a kapcsolatunkat. Olyan 5-6. randin lett letisztázva, h akkor ez most komoly, de előtte is igazából egyértelmü volt, h együtt vagyunk. Előtte neten beszéltünk pár hétig.
2016. aug. 24. 16:25
Kapcsolódó kérdések: