Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, nektek hogy esik, ha egy pasi azt mondja nektek, hogy "jó bőr vagy"? Lehet ezt bóknak venni?
Figyelt kérdés
#külső #bunkóság #visszaigazolás #bók #felszínesség #durvaság #dicséret #visszajelzés #otrombaság #udvariatlanság
2017. jún. 19. 12:34
1/7 anonim válasza:
A kifejezés mögé már csak a cica szó hiányzik. :D
2/7 anonim válasza:
Attól is függ, ki mondja. Ha ismerősöm mondja egy beszélgetéskor az lehet bók, ha valami suttyó beszól az utcán, az nem.
3/7 anonim válasza:
Nem veszem semminek mert aki ilyen kifejezésekkel él az engem úgyis hidegen hagy. Így fogalmazni nem a férfiak értelmesebb rétege szokott. Az ilyen suttyók szoktak hasonlókat mondani, ők meg nem izgatnak.
4/7 anonim válasza:
Azt gondolom róla, hogy egy paraszt xD
5/7 anonim válasza:
Én nem venném bóknak, nem imponál a parasztság...
6/7 anonim válasza:
Van egy fiú haverom/barátom, akitől annak veszem. :D De ő eleve ilyen szabadszájú, nála a "jog" már elismerés, ha a mondandódra rávágja. :D
Azért attól, akivel randizok... Ne már. Az sem tetszik, ha valaki azt mondja, hogy jó a testem, vagy formás vagyok, mert annyira darab húsnak érzem magam, akiben semmi mást nem lát, hogy az nem kifejezés.
7/7 anonim válasza:
Egyből az ugrik be,hogy szívesen megd..na.Ami nekem nem imponáló.Inkább ha végigmér,és azt mondja,csinos vagyok.Az jobban tud esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!