Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, nektek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, nektek hogy esik, ha egy pasi azt mondja nektek, hogy "jó bőr vagy"? Lehet ezt bóknak venni?

Figyelt kérdés

2017. jún. 19. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
A kifejezés mögé már csak a cica szó hiányzik. :D
2017. jún. 19. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Attól is függ, ki mondja. Ha ismerősöm mondja egy beszélgetéskor az lehet bók, ha valami suttyó beszól az utcán, az nem.
2017. jún. 19. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem veszem semminek mert aki ilyen kifejezésekkel él az engem úgyis hidegen hagy. Így fogalmazni nem a férfiak értelmesebb rétege szokott. Az ilyen suttyók szoktak hasonlókat mondani, ők meg nem izgatnak.
2017. jún. 19. 12:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt gondolom róla, hogy egy paraszt xD
2017. jún. 19. 12:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem venném bóknak, nem imponál a parasztság...
2017. jún. 19. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Van egy fiú haverom/barátom, akitől annak veszem. :D De ő eleve ilyen szabadszájú, nála a "jog" már elismerés, ha a mondandódra rávágja. :D

Azért attól, akivel randizok... Ne már. Az sem tetszik, ha valaki azt mondja, hogy jó a testem, vagy formás vagyok, mert annyira darab húsnak érzem magam, akiben semmi mást nem lát, hogy az nem kifejezés.

2017. jún. 19. 15:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyből az ugrik be,hogy szívesen megd..na.Ami nekem nem imponáló.Inkább ha végigmér,és azt mondja,csinos vagyok.Az jobban tud esni.
2017. jún. 19. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!