Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent társkeresési szempontból a "normális" szó?
Aki olyan, mint mi?
Csak tippelek, és elgondolkoztam, hogy kb magamat írnám le, hogy milyen a "normális" ember. De közben tudom, hogy másnak meg más az.
Köszi, értem.
És akkor mit jelent a "tökéletes" szó partnerkapcsolati értelemben?
Mások definícióját is várom.
Ezeknek a kritériumoknak még a pápa sem tud megfelelni, de még Jézus Krisztus sem tudna, hiszen ő is ivott bort... :D
Értem, köszi.
Eddig főleg orvosi és etikai megközelítést kaptam tőletek, némi statisztikait is.
Valami még?
Hagyományos értelemben kell e szóra tekinteni és nem a trend által átformáltra sz@rra, mert a sz@r-partnerek takaróznak e szóval, hogy befussanak.
-nem "pénztárcaleső", ne érdekelje a pénz ( pénzt akar párnak vagy embert )Itt batták el sokan.
-az adott szó szent és viszont elvárt, hiszen mindenki annyit ér, amennyit adott-betartott szava
-otthon a konyhában a nő, otthon a pasi a műhelyben
-értékrend, etikett, erkölcs
-függőségtől-káros dolgoktól mentes ( mobil, bagó, drog, internet, pláza...)...itóka alkalmanként elfogadható
-adjon magára valamelyest, de mértékkel és ne legyen egy karácsonyfa
Igazából a többi dolog meg emberre válogatja, mint humor, kedvesség, vadság, hobbi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!