Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érte ezt a gondolkodást?
Kedves hölgyek. Amit látok: Van 3 csoportja az "én normális lány vagyok" típusnak.
1. Nem zártam le a régi kapcsolatom, de ismerkedek. Ezt elmondom annak,akit megismertem. Erre hivatkozva nem randizok vele legalább egy hónapig. Lezárom a dolgot. Két hét múlva összejövök valakivel. MIÉRT?
2. Elmondom, hogy kedves, aranyos, jó fej, megértő. minden, ami kell. De, kibékülök az exemmel.
3. Ugyan az,mint a kettő. Csak előkerül a gyerekkori szerelem és két nap után tudom,hogy őt szeretem.
A "normális" pasik létjogosultsága nullára csökkent?
Kicsit félreérhető volt.
Nem randizom ilyen lánnyal. :D
Keresek és mindig ebbe a három típusba botlom. Ez egyébként valami hülyítés. És kezd divat lenni....
Kérlek értően olvassátok el a kérdést, mielőtt válaszoltok.
Nem én nem zártam le a múltat.
Az ismerkedés folyamán futok bele ezekbe a dolgokba folyamatosan.
Egyébként lehet, hogy tényleg hagyni kellene az ismerkedést.
Oké, hogy belefutsz, de akkor válogass máshol, másképp.
Azért ne mondd nekem, hogy az összes nő _pont most_ szakított a pasijával... :D Tuti van olyan, aki nem előzőből lábal ki.
Ezek az első ponttól a harmadikig mind gagyi kifogások. Annyira buták ezek a szegény lányok, hogy nem esik le számukra, hogy az ilyeneket egy értelmes férfi nem hisz el és rögtön leesik neki, hogy csak le akarják őt rázni.
Nem a normális pasik létjogosultsága csökkent nullára, hanem a kínálatban lévő átlagostól a legaljáig megtalálható pasiké. Rájuk nincs szüksége a lányoknak, ők szüzek maradnak jó eséllyel. Az átlag alatti kinézetű lányok se elégszenek meg egy átlagos pasival, őket visszautasítják folyton és egyedül maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!