Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hany evet kell még a gulagon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hany evet kell még a gulagon toltenem, hogy ne legyen ekkora problema, hogy talaljak not?

Figyelt kérdés

gulag, mert allandoan azt kapom hogy még ezt meg azt kell vegigcsinalnom es majd AKKOR lehet csajom.

persze csaj alatt azt ertem, mint ami a jóképű fiuk elete, azaz hogy folyamatosan van tobb fiatal szexi csajaik akikkel szexelni jarnak ossze. Az attol is jobb csajokkal meg osszejonnek parkapcsolatra, ha epp talalnak...de rendes szex mindig van.

Nos nekem ha egy turheto csajnak kellek, akkor azzal rogton jarnom kell, ha jot akarok magamnak, mert tudom, h ettol jobbra hiába várok.

2-3 evente sikerul baratnot talalni, kozben 1-3 havonta talalok szexre valakit, de ehhez minden szabadidokben próbálkoznom kell.

persze elmehetek kondizni is, jartam nem keveset, de nem segített semmit, es untam is. Nekem a mozgas csak egy nyug, h ne legyek rosszul, de alalpvetoen sosem szerettem.

ja meg persze a klasszikus ,,VALTOZZ MEG"" szlogen is ismetlodik allandoan... rengeteget valtoztam de ugy latszik nem ugy ahogy kellene. magyarul a valtozasom felesleges.

ha nem hajtok a csajokat nonstop, h megtalaljam azt a par low profile not akinek kellek, akkor nem szexelnek tuti sosem. Max ha kidolgoznam a belem 2-3 evet a kondiban vagy mas teruleten ernek el vmit...pedig milyen jo lett volna magasnak jokepunek szuletni. Akkor garantaltan sokkal konnyebb lenne nagyon sok minden es elni is tudnek

mert jelen pillanatban azt nem tekintem eletnek h azert gurcoljek h az elvárásoknak megfelelo jo eletem legyen es kellemes ember legyek.

rendes munkam rendes vegzettsegem van, csak mjvel empatiam nulla (gyoker szülök, rossz kulso, sok csufolas, nulla erdeklodes eredmenye) igy sokrs nem megyek vele.

2017. aug. 16. 22:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Ezek a "felvilágosult" nyugati nők inkább vágynak afrikai/arab háremre, svédeknél elő is fordul az úm. "batik-banya" jelenség akik a migráció nagy pártolói - mivel a migráns férfiakból állítanak össze háremet, sokszor úgy, hogy azoknak is egy szenvedés (a banya zsarolja őket, ha nemet mond akkor elintézi, hogy mehet vissza afrikába), némelyik banyát az általa háremben tartott férfi jelentett fel.

Az ilyen "nagyszerű" nyugati nőknél inkább nem is kell "esély". Sokkal jobb közép/keleteurópa és a balkán országaiban keresgélni. Nem csúnyábbak, de még nem is ütközik ki rajtuk a nyugati elmebaj (lásd svéd batikbanyák, de németeknél is terjed a dolog)

2017. aug. 16. 23:51
 12/24 anonim ***** válasza:

ne is haragudj, de szerintem egész jól állsz. 1-3 havonta felcsípsz valakit, nem semmi.

amúgy igazad van, a változz meg ... majd eljön az igazi, amikor nem is számítasz rá... még nem állsz készen, stb. szlogenek őrületes bromságok.

én nő vagyok, és eléggé megszenvedtem én is valamiért ezt a szegmensét az életemnek, pedig nem a külsőm az oka, az tuti. Egyáltalán nem kellett megváltoznom végülis, hogy révbe érjek, csak volt végre valaki, aki így tartott csodálatosnak, és meg is akart tartani. Meg kell hogy mondjam, nem olyan típus, mint amilyenre amúgy bukok. Talán te is egy kicsit nézhetnél a felszín mögé, nem csak egy testet kéne keresni, hanem egy másik embert. A nők elég könnyen megérzik, ha valakinek bárki jó. Egy nő pedig azt akarja, hogy éppen ő kelljen annak a valakinek, és nem csak azért, mert aznap ő jött vele szembe.

2017. aug. 17. 00:09
 13/24 anonim ***** válasza:

"Meg kell hogy mondjam, nem olyan típus, mint amilyenre amúgy bukok"

És mi történne, ha jönne egy hasonló személyiségű ember, de olyan külsővel amire "buksz"?

2017. aug. 17. 00:17
 14/24 anonim ***** válasza:
ez miért fontos? nem erről szól a kérdés.
2017. aug. 17. 00:19
 15/24 anonim ***** válasza:

Kitérés nice try. Sajnos ez a kitérési kísérlet egyértelmű választ ad: lecserélnéd egy hasonló személységű, de mellé még zsáner férfira.

2017. aug. 17. 00:25
 16/24 anonim ***** válasza:

"csak mjvel empatiam nulla"

Nos, ne is keress senkit. Így nem fog menni.

2017. aug. 17. 00:44
 17/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, nem tudom, mit hozna az élet. Mivel gyerekünk egyelőre nincs, házasok sem vagyunk, nem tudom, mi ebben a nagy újság, az előző kapcsolataim is véget értek valahogy, és tudtommal elég sok kapcsolat véget ér valami miatt mások életében is. De ez még mindig nem tartozik a kérdéshez, és tényleg nem értem, hogy jön ide.
2017. aug. 17. 07:17
 18/24 anonim ***** válasza:

Köszönöm. Ez a srác a "jobb hìján" a számodra, mindegy mit tesz szerencsètlen, mindig megmarad hátránynak, hogy nem elèg szèp.

2017. aug. 17. 10:30
 19/24 anonim ***** válasza:
nem tudom, miről beszélsz, és szerintem te sem tudod. Életem legjobb kapcsolata ez. Mivel már rég nem vagyok kamasz, nem gondolkodom végletekben, nem tudom, örökre együtt maradunk-e, elromlik-e valami, túl tudunk-e lépni minden nehézségen együtt. Örülök annak, ami most van.
2017. aug. 17. 21:48
 20/24 anonim ***** válasza:

Hidd el, ha jönne azonos személyiségű férfi, csak mellé még zsáner külsővel, a mostanit úgy cserélnéd le, mint a huzat. Ez le is rí ebből a "nem fog örökké tartani" mentésből.

2017. aug. 17. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!