Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder problema?
Sziasztok! Szerdan regisztraltam a Tinderre. Szerdan 7, csutortokon 9 match jott ossze, de azota semmi. Azota nem lettem kisebb, nem hiztam, nem valtozott az arcom se. Max. ma reggel a tegnapi buli hosszusaga miatt.:)
Kerdes: elromlott a Tinder? Mi javasoltok?
25F
Először is hadd gratuláljak a sikeres kezdéshez. Másrészt a Tinder az elején feljebb helyez a sorban, hogy kezdőként nagyobb sikerélményed legyen. Utána viszont véletlenszerű helyen jelenít meg. Na már most egy átlag lánynak 5 jobbra húzásból 4-5 match lesz, így aki nem kifejezetten az önbizalmát növelni regisztrált, nem nagyon megy tovább.
Próbálj meg mindenkit jobbra húzni (aztán majd törlöd a "felesleget"), ha úgy sincs senki, akkor valami bug lesz. Szóval ügyfélszolgálat (ők tök rendesek amúgy), vagy újraregisztrálsz.
És annak mi értelme van, hogy mindenkit jobbra húzol, olyat is, aki már ránézésre sem oké?
A Tindernek pont az lenne a lényege, hogy csak ott legyen match, ahol legalább ránézésre szimpatikusak egymásnak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!