Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder problema?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szerdan regisztraltam a Tinderre. Szerdan 7, csutortokon 9 match jott ossze, de azota semmi. Azota nem lettem kisebb, nem hiztam, nem valtozott az arcom se. Max. ma reggel a tegnapi buli hosszusaga miatt.:)

Kerdes: elromlott a Tinder? Mi javasoltok?

25F

2017. aug. 13. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Először is hadd gratuláljak a sikeres kezdéshez. Másrészt a Tinder az elején feljebb helyez a sorban, hogy kezdőként nagyobb sikerélményed legyen. Utána viszont véletlenszerű helyen jelenít meg. Na már most egy átlag lánynak 5 jobbra húzásból 4-5 match lesz, így aki nem kifejezetten az önbizalmát növelni regisztrált, nem nagyon megy tovább.

Próbálj meg mindenkit jobbra húzni (aztán majd törlöd a "felesleget"), ha úgy sincs senki, akkor valami bug lesz. Szóval ügyfélszolgálat (ők tök rendesek amúgy), vagy újraregisztrálsz.

2017. aug. 13. 10:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

És annak mi értelme van, hogy mindenkit jobbra húzol, olyat is, aki már ránézésre sem oké?

A Tindernek pont az lenne a lényege, hogy csak ott legyen match, ahol legalább ránézésre szimpatikusak egymásnak az emberek.

2017. aug. 13. 10:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsot. Ment a zold kez.
2017. aug. 13. 11:46
 4/4 anonim ***** válasza:
és mire jutottál a matchekkel? Tudod ez partnerkereső nem partnerjelölt kereső
2017. aug. 13. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!