Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki Tinderre regisztrálni?
Üdv,
Az az igazság, hogy már régebb óta vágyom egy párkapcsolatra (na jó... az első párkapcsolatomra) de sosem jön össze mert én az a féle lány vagyok akire bár mindenki azt mondja nagyon szép vagyok, de nem mozdulok ki soha sehova. Néha elmegyek színházba, de az nem az a féle ismerkedős hely. És ilyen bulikba meg azért nem járok mert nem tudok és nem szeretek inni és táncolni..
Ezért gondolkodtam mostanában a Tinderen. De valahogy olyan kínosnak érzem... :I Attól félek, hogy valaki felismer rajta...
Ti mit gondoltok erről? Nem zavart titeket a felismerés lehetősége? Egyáltalán érdemes oda regisztrálni?
A válaszokat köszönöm :)
19/L
Hasonló cipőben járok csak 22/F. Sajnos segíteni nem tudok érdemben, de a válaszok engem is érdekelnek... Buliba én sem járok, színház, mozi meg nem ismerkedős hely...
Tinderen én is gondolkodtam, de én több embertől azt hallottam, hogy inkább szexpartner kereső mint társkereső. Jó lenne egy olyan ember válaszát olvasni itt, aki komoly kapcsolatra talált a Tinderen.
Én meg attól nem félnék, hogy felismernek, mert csak az ismerhet fel aki szintén regisztrált oda. :)
Nekem tetszik az amit leírtál én is azért nem tudok ismerkedni normálisan mert szinte csak dolgozni járok vagy egyedül autózgatok amit már kezdek unni...
A baráti köröm 90%-a elment külföldre dolgozni/élni
és itt az én környékemen nehéz új baráti kört találni akikkel ki lehetne mozdulni... értelmes valamire való lányt meg még nehezebb...
Csak Pesten, vagy más nagyvárosban éri meg ez a történet. A felismerés nem gáz, mert csak az tud felismerni aki maga is fentvan... ha össze is futottam ismerőssel, nem volt gáz. Viszont férfi szinten nagyon aljadék a felhozatal. Arra készüljél fel, hogy kevés normálissal fogsz találkozni... :D 80%-a ez a "szia dugunk?" kategória a maradék meg nem tud nővel kommunikálni.
Viszont én mint naív férfi elhittem, hogy lehet normális kapcsolatot kialakítani Tinderen aztán rájöttem, hogy a nők nagy része is csak alkalmi partner keresésre használja mikor már a 15. egyéjszakásom után is csak ilyen "összejárós" szintű kapcsolataim maradtak.
Sztem nem ciki ,sokan vannak fennt:) Ha pedig meglát ott valaki csakis úgy lehet hogy ő is tinderezik:D
De ha attól jobban érzed magad,azt is mondthatod hogy csak kíváncsi voltál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!