Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem ciki 16 évesen regisztrálni egy társkeresőre?
Nagyon kicsi az ismeretségi köröm, és nem is járok el nagyon sehová társaság hiányában, szóval arra gondoltam, regisztrálok egy ilyen oldalra. Csak félek hogy megtalálnak az ismerőseim ott. Szerintetek nem ciki?
16/L
Ha már társkereső, ismerkedhetsz itt is. Sokan arra használják. Amúgy én nem támogatom a dolgot, inkább terjeszd ki az ismerősöket, +-2 évvel, ismerkedj, barátkozz, beszélgess. Ne pedig otthon ülj és gépezz folyton. Ha meg nem így van, akkor nem hiszem el, hogy nincs megfelelő srác, akivel lehet randizni :)
F/16
sztem nem, én 17 vagyok, de 16 éves korom óta fent vagyok (kisebb megszakításokkal) különféle oldalakon.
Ahogy az első írta, amiatt ne aggódj, h megtalál, mert akkor ő is fentvan... :)
Arra viszont ügyelj, h egyszerre mindig max. 2 helyen legyél fenn, és amint nem használod, töröld magad. :) Sok sikert!
Nem ciki, csak nagyon ritka a korban hozzám illő normális csaj :(
Hol laksz? :)
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!