Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki társkeresőre regisztrálni?
Figyelt kérdés
más lehetőség már nem maradt2013. máj. 26. 19:41
1/13 anonim válasza:
Szerintem ez nem ciki hanem elkeseredett döntés.
23/F
2/13 anonim válasza:
Jah az általában a végstádium mikor már tényleg nincs máshol remény.
3/13 A kérdező kommentje:
valóban az
2013. máj. 26. 19:43
4/13 A kérdező kommentje:
felnéztem múltkor de tényleg elkeseredettek vannak fent
2013. máj. 26. 19:44
5/13 anonim válasza:
Esetleg ha elmennél egy társasággal szórakozni vagy beszélgetni vagy ilyesmi? Vagy nem vagy az a társasági fajta?
6/13 A kérdező kommentje:
nem igazán nem vagyok nagy partyarc
munkahelyen meg csak pasik dolgoznak
2013. máj. 26. 19:50
7/13 anonim válasza:
Esetleg barátnőkkel elmászkálni valahova beülni? Vagy inkább fiú haverjaid vannak?
23/F
8/13 A kérdező kommentje:
nő haverok meg éppen nincsenek
2013. máj. 26. 19:55
9/13 anonim válasza:
Nehogy megsértődj de tényleg nem vagy egy könnyű esett :D
Menj el munkatársakkal vagy haverokkal bármerre lehet hogy egyikük baráti társaságában találod meg a párod.
23/F
10/13 A kérdező kommentje:
dehogy sértődök:)
2013. máj. 26. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!