Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma, ha vannak elvárásaim?
Ennyi az össz elvárás? Akkor én megfelelek! :D
26F
Felhasználó: királylány
Elvárásai: Magas, sportos, helyes, lehetőleg tehetős de legalább jól kereső, figyelmes férfi.
Felhasználók életkora akik így töltik ki az elvárásokat: 8-13 év
Egyàltalàn nem magas csak a sok lusta,idióta palinak nem fog tetszeni.
Mert nyújtani egyik se tud semmit,se edzeni nem jàrnak,se karriert nem építenek.
Tisztelet a kivételnek.
Jól teszed legyenek is elvárásaid,ne érd a sok..... -al.
Megteheted,csinos,nõies,vékony,igényes nõ vagy.
Én ha szingli lennék kiváncsi lennék rád,egy dolog csuszik nàlam,hogy gyereket is akarsz sajnos.
29F
Nekem nem probléma, maximum idiótának tartalak. Mellesleg amíg tanulsz, a szüleid dolga eltartani, illetve ha te nem dolgozol még és nincs kereseted, akkor elárulom, neked még baromira nem a gazdag, önálló férfiak a szinted, hozzájuk képest te csak egy darab senki vagy.
Természetesen amint munkába állsz és valóban megkeresel majd annyit, akkor ez változik, akkor már beszélhetünk szintekről, de addig ne hidd azt, hogy te magasabb szinten állsz egy csóró kolis diáksrácnál, mert baromira nem ;)
Nekem aztan mindegy mit csinalsz engem nem zavar tok jo nem? :)
Csak az a problema tudod, hogy nem minden korodbeli eretlen es idiota jovokep nelkuli "diak". Talan ezzel kurrantod fel az emberek agyat, hogy megserted oket ezzel. Van aki mar 20 evesen elorebb tart mint sok 30-as valaha is fog. Neked meg lehetnek elvarasaid de ha a nagykepusegen es a pinadon kivul mast nem tudsz nyujtani akkor beszopiztad
Ezzel senkinek nincs prolemaja. Majd neked lesz amikor kiderul hogy az oreg urak nem csaladot akarnak egy 20 eves lannyal, azt felnott nokkel akarnak. Amikor kidobnak a gyerekeddel egyutt 30 eves korodban, egy 20 eves magas elvarasu lanyert akkor majd johetsz vissza feltenni az ujabb kerdest hogy miert szemetek a ferfiak.
Altalanossagban meg, hogy a kinezetedert es szexert cserebe szeretnel dolgokat, kurvlkodasnak hivjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!