Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek ennyire a nőktől?
Sziasztok!
Tegyük fel beszélgetnem kell egy nővel vagy egy lánnyal aki szimpatikus nekem (bár az az igazság,hogy oda sem merek menni hozzá) akkor a lehető legrövidebben befejezem a beszélgetést és elmenekülök és erre nem is vagyok büszke. Az a baj, hogy még a megszólítás sem megy mert nagyon ideges vagyok miatta és mindig attól félek,hogy elrontok valamit. Egyszerűen nem tudok a nőkkel az alap témákon kívül másról beszélgetni,kicsi korom óta félek a nőktől. Nekem ez nagyon kellemetlen,hogy csak ott ülök némán és nem szólok egy szót sem és a lány is hülyének tart,hogy meg sem tudok szólalni. Bevallom őszintén a 18 éven alatt kb. talán ha kétszer beszélgettem lányokkal, ők soha sem keresték a társaságomat és én sem az övékét. Szeretném a segítségeteket kérni,hogy hogyan győzhetném le ezt a félelmemet? Vajon befolyásolhatja az egészet,hogy nincsen önbizalmam és az, hogy az önértékelésemmel is komoly problémáim vannak?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen. 18/F
Nos, ha már kicsi korod óta félsz a nőktől, akkor szerintem a megoldást az édesanyáddal és a család többi női tagjával való kapcsolatodban kell keresni. Törődtek veled? Beszélgettetek a nemi sajátosságokról?
Egyébként a nők ugyanolyan emberek, nem harapunk. Ne istennőként tekints a kiszemeltedre, hanem egy emberként, akivel kölcsönösen boldoggá tehetitek egymást egy olyan kapcsolatban, ahol egyenrangúak vagytok.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!