Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a lányoktól nőktől?
Figyelt kérdés
Fiúkkal férfiakkal simán gond nélkül elbeszélhetek, még teljesen idegenekkel is könnyen találok közös témát, de ha egy lányról vagy bármi nőneműről van szó egyszerűen leblokkolok. Ilyenkor a hangom elvékonyodik, néha elvörösödök stb. És ez nem csak akkor ha a lány tetszik. Akkor is ha egy 40 éves anyukával, vagy egy 12 éves kislánnyal beszélek, vagy egy korombei, számomra nem tetsző lánnyal. Próbálok mindig odafigyelni, de egyszerűen nem tudom valahogy ez belémégett vagy nem tudom miért van ez. Mondom férfiakkal fiúkkal simán elbeszélgetek poénkodok stb, de ha egy nővel kell beszélni, még ha boltba is megyek vagy hasonló akkor is zavarbam vagyok. Fogalmam sincs mi okozhatja vagy hogy tudnám ezt "legyőzni". Nincs tudásom semmi múltbéli traumáról vaagy hasonlóról ami ezt okozhatné. Egy régi szakítás egy lánnyal ami anno megviselt, de már azelőtt is ilyen voltam. Viszont idővel ha összebarátkozok a lánnyal/nővel, akkor csökken ez a félénkség.2017. jún. 8. 12:57
3/5 anonim válasza:
Leonard Hofstader... Na jó, viccet félretéve, nem kell így félni. Csak gondolj arra, hogy ők is emberek. Bizony nekik is erőlködni kell a klotyón, ők is szoktak betegek lenni, ugyanolyan halandók, mint te, vagy én. Ha erre gondolsz, akkor egyből kevésbé fogsz izgulni. Alapjában én is egy félénk fiúcska vagyok, de csak a nekem tetsző lányokkal szemben. Szerencsére mára már nem jellemző ez rám. Régen nekem volt egy plátói szerelmem, aki előtt szinte tudat nélkül lejárattam magam, s csak később, általában 20-30 perccel később jutott el az agyamig, hogy jól besültem...
4/5 anonim válasza:
Rakj rendet a fejedben, nincs mitől félni.Ez egy spirál, amibe belekerültél. A félelem, ha engedsz neki erősödik...ha szembe mész vele, eltűnik! Tudom, nehéz az elején, de az élet ezt addig fogja " feldobni, amíg meg nem oldod...
5/5 anonim válasza:
Mert az itthoni nok sokkal bunkobbak , mint a kulfodiek es ez stresszel teget ez kelti benned a gatlasokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!