Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Főleg lányoktól/nőktől kérdeze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg lányoktól/nőktől kérdezem: Ti mennyire lennétek bátrak ebbe belevágni?

Figyelt kérdés

A húszas éveimben járok és neten megismerkedtem egy külföldi sráccal. Egész napokat beszélgetünk chaten és időnként telefonon is, mondhatni virtuálisan vagyunk jelen egymás mindennapjaiban. Mindkettőnk részéről kölcsönös az érdeklődés/vonzalom, de mivel egyetemisták vagyunk, a találkozás nehezen megoldható. (Korábban még sosem találkoztunk, az elsőt tervezzük, ha összejön.) A problémát fokozza, hogy két ország választ el minket egymástól. Így azon gondolkozunk, hogy félúton találkoznánk. (Voltam már abban az országban, így nem lenne annyira ismeretlen a terep.)

Úgy érzem, hogy megbízhatok benne, de tisztában vagyok azzal is, hogy neten bárkit át lehet verni, még így is. Sokan valószínűleg egyből rávágnák, hogy nem. Én is ezt tettem, de más okok miatt, amelyeket végülis meg tudnék oldani, ha kicsit összeszorítom a fogam.

Ő abban is benne lenne, hogy Magyarországra jön egy hétre, de nincs saját keresete, a szüleit pedig ő sem akarja ekkora költségbe verni.

Nektek mi a véleményetek?

(Támadó kommenteket nem kérek, lévén, hogy 99%, hogy nem tudok menni.)

2016. jan. 23. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy sokan olyanok, hogy arra mennek, amerre a szél fújja őket, de én nagyon merev vagyok e tekintetben. A véleményünket kérdezted. Én nem mennék ki, félnék. 9 millió ember él Magyarország, én bíznék abban, hogy valahol itthon megtalálom a párom. DE! ez csak egy vélemény, hogy én hogyan cselekednék.
2016. jan. 23. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Kimaradt a szövegből, hogy egyáltalán mióta beszélgettek.
2016. jan. 23. 19:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Öt hónapja.
2016. jan. 23. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Én biztosan megpróbálnám. 2 verziót látnék lehetségesnek: vagy hozzánk jönne Magyarországra és annyit beleadnék a költségeibe, amennyi az a félút lenne, ahol találkoznánk, vagy kimennék félútre, külön szállodába, mint ő, forgalmas helyre, nagy áttekintéssel. És persze picit jobban utánanéznék a pasinak. Pl. Tényleg arra az egyetemre jár-e, Facebookon barátok, ismerősök. Meg ilyenek.

Nekem volt már hasonló találkozásom, igaz, levelezőtárssal.

De ahogy érzed.

Itt a legnagyobb baj a hosszútávú távolság lenne, ami miatt érdemes lenne megfontolni.

2016. jan. 23. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezzel az infóval hogy két ország választ el, még bármi lehet - valami klassz kis európai ország, ahová akár autóval is el lehet jutni fél nap alatt, vagy oroszország túlsó része. Nekem ezen múlna a válaszom, hogy pontosan melyik.

Előbbi esetben igent mondanék, de csak erre a félúton találkozós történetre. Ha nem jön össze, max egy kis városnézés, és jövök haza. Ha ez sikerült esetleg lehet szó az egymáshoz átmenésről.

Utóbbi esetben, tehát ha nagyon távol van, és nem könnyű hazaverekedni, nem mennék.

2016. jan. 23. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Én belevágnék, de ha 99%, hogy nem tudsz menni, akkor igazából nincs miről beszélni.
2016. jan. 23. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!