Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez milyen reakció a lányoktól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen reakció a lányoktól, hogy ha el akarom őket hívni meginni valamit, akkor azt reagálják, hogy van barátom?

Figyelt kérdés
Kit érdekel? Valami baj van velük? Mondom, nem a barátjukkal akarok meginni valamit. De akkor sem jönnek. Hihetetlenek. Egy ártatlan kv és csak beszélgetni, semmi több. Miért nem normálisak és humánusak ilyenkor? Nem szabadna így viselkedni velem, nem ezt érdemlem. Csak barátkoznék. Mert nincsenek barátaim.
2015. júl. 29. 11:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
96%
Akkor emeld ki, hogy "csak mint barátok", mert így eléggé randiszagú a felkérés.
2015. júl. 29. 11:39
 2/24 anonim ***** válasza:
92%
Jól mondja az első, emeld ki, hogy barátkozni szeretnél!
2015. júl. 29. 11:43
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
Én nő vagyok és tapasztalom, hogy sok nő valóban ilyen. Azt hiszik, hogy ha van barátjuk, akkor más férfi közelébe se mehetnek. Én nem így látom, de nekem több a fiú haverom, mint a lány, akik ismerik is a páromat, így ha valamelyikükkel elmegyek meginni valamit, vagy összefutni, akkor nincs abban semmi több. Viszont, ha így ismeretlenül valaki elhívna meginni valamit, akkor az valóban randi-szagú és én is lehet, hogy lereagálnám úgy, hogy foglalt vagyok. Javaslom, hogy inkább társaságba járj, ha nincsenek barátaid, mert akkor nem kerülhetsz félreérthető helyzetbe.
2015. júl. 29. 11:47
 4/24 A kérdező kommentje:
Milyen társaságba menjek tök egyedül?
2015. júl. 29. 11:49
 5/24 anonim ***** válasza:
90%

nem tanulsz, nem dolgozol? vagy sportolni nem jársz?

amúgy tényleg nagyon randis ez a helyzet, szóval mindenképp mondd, hogy mittudomén, 1 órát várnod kell a vonatra vagy stb és nem szeretnél egyedül lenni valahol, DE kizárólag baráti kávézás lenne

2015. júl. 29. 11:53
 6/24 anonim ***** válasza:
ha szegedi vagy én megyek :D
2015. júl. 29. 12:18
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Szinte bárhova elmehetsz egyedül, valami érdeklődési köröd csak van, ami nem köt kizárólag a négy fal közé.

Én nő létemre egyedül is utazok és járok rendezvényekre, 22 éves korom óta nem érdekel, hogy jön-e velem valaki vagy nem.

Egyébként ha barátkozni akarsz csak, akkor azt egyértelműen úgy add elő, mert így - ahogy a többiek is írták - félreérthető.

2015. júl. 29. 13:41
 8/24 A kérdező kommentje:
Először barátság, aztán ha alakul, akk. több is lehet.
2015. júl. 29. 15:08
 9/24 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ők is sejtik, amit én is sejtettem mikor elolvastam a kérdésed:

"Először barátság, aztán ha alakul, akk. több is lehet."

Be is igazolódott...

Patkány dolog ez a "baratkozzunk ossze foglalt nővel, hogy aztan megprobálhassam elszedni".

Ha barátokat akarsz akkor tegyél le a hátsó szandekaidrol.. Ha meg barátnőt akkor keress szingli csajt..

Egyébként, ha holnaptol nő lennék és foglalt, akkor nem mennék el random kávézgatni idegen férfiakkal, mert ismerem a ferfitarsaim.. Úgyis nyomulás a vége előbb vagy utóbb.

2015. júl. 29. 15:26
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

na igen, pont ezért koptatnak le :D

direkt válaszoltam normálisan, de csak kiderül, hogy te se barátkozni akarsz... akkor meg min lepődsz meg?

2015. júl. 29. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!