Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen reakció a lányoktól, hogy ha el akarom őket hívni meginni valamit, akkor azt reagálják, hogy van barátom?
Figyelt kérdés
Kit érdekel? Valami baj van velük? Mondom, nem a barátjukkal akarok meginni valamit. De akkor sem jönnek. Hihetetlenek. Egy ártatlan kv és csak beszélgetni, semmi több. Miért nem normálisak és humánusak ilyenkor? Nem szabadna így viselkedni velem, nem ezt érdemlem. Csak barátkoznék. Mert nincsenek barátaim.2015. júl. 29. 11:34
11/24 A kérdező kommentje:
Ki tudja, h van-e barátja? Lehet csak lekoptatós szöveg. Akkor meg ha nincs neki, simán jöhetne egy baráti beszélgetésre. Aztán ha úgy van és megkedvel, netán meg is tetszem neki, akkor miért ne lehetne több? Ha meg nem, akkor marad a barátság.
2015. júl. 29. 15:43
12/24 anonim válasza:
ha nincs barátja, akkor se biztos hogy bejössz neki.
valakinek fontos hogy vonzódjon a párjához (a legtöbb embernek, csak itt szokás ezt letagadni) szóval ha leszólítasz egy lányt akinek nincs barátja de nem tetszel neki, annak szíve joga azt hazudni, hogy van barátja, hogy elkerülje a feleslegese ler*b*ncozást, meg egy kellemetlen kávézgatást egy idegennel.
de nem válaszoltál.
nem jársz iskoláa? nem dolgozol? barátkozz ott, fiúkkal, ha barátok kellenek.
13/24 anonim válasza:
Csak barátkoznék. Mert nincsenek barátaim.
<=>
Először barátság, aztán ha alakul, akk. több is lehet.
Csak én érzem az ellentmondást?
Így viszont nem szép dolog, hogy hátsó szándékkal akarsz "barátkozni" nőkkel, miközben te többet akarsz. Legalább akkor azt tartsd tiszteletben, ha barátjuk van.
14/24 A kérdező kommentje:
Munkahelyemen nők vannak 90%-ban, női munkakör. Még 2 férfi van, egyik sem az én korosztályom.
2015. júl. 29. 16:01
15/24 anonim válasza:
akkor meg barátkozz az ottani nőkkel... komolyan nem értelek.
16/24 A kérdező kommentje:
Az nagy baj, ha nem jövök be neki, mert nem vagyok egy ronda troll. Szokjon meg és szeressen meg. Meglehet.
2015. júl. 29. 16:02
17/24 A kérdező kommentje:
Ja, 40+ éves mindegyik, na nee.
2015. júl. 29. 16:04
18/24 anonim válasza:
Mekkora szemetek ezek a nők már megint, hogy nem fogadnak el ingyen italt, ha van barátjuk és ezt tudomásodra is hozzák, mikor 99%-ban akkor hívják meg őket italra, ha többet akarnak mint barátság. Milyen szemétség már hogy tisztázzák veled a helyzetet, hogy ne csapjanak be? Hát ez vérlázító. (Amúgy arra gondoltál már, hogy esetleg te tehetnéd egyértelművé a szándékodat és megmondhatnád nekik, hogy csak barátkozni akarsz?)
19/24 anonim válasza:
18-as vagyok, csak még annyit, hogy ha a lány csak lekoptat ezzel a szöveggel, akkor is teljesen korrekt. Nem kényszerítheted, hogy beszélgessen veled, ha nem akar. Nem tudom, hogy ebben mi olyan "nem normális".
20/24 A kérdező kommentje:
Akarjon megismerni, hátha megtetszem neki, megszeret. Nincs ebben rossz.
2015. júl. 29. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!