Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől kérdezem. (nem lányoktól) Szoktatok úgy szakítani, hogy hagyjátok elromlani? Nem tesztek sokat ellene de érte semmit .
Van mikor szinte mindegy a valóságot hogyan alakítod , és a a legbosszantóbb ,hogy a másik ,mint ha a múltat is tönkre akarná tenni .
Már csak azt hallja meg amit akar , csak arra emlékszik amire akar , és arra is úgy ,ahogy te nem is akarnál . Szerintem ez nem fair játék .
Talán a gyerekem apjával tettem így, de annak előzménye az volt, hogy 8 évig "küzdöttem" a megbecsülésemért :(
aztán feladtam, és beláttam, hogy az ígéretek csak üres szavak....hiába mondta szeret minket, fontosak vagyunk neki, mégis mindig másokra volt ideje..... és pénze. A mai napig jó ha 100 ezer forintot adott a fiára a 8 év alatt.
Az anyagiakat azért írtam bele, mert nem kevés pénzzel támogattam, és a szüleim is, ú. kölcsönnel...amit a mai napig nem láttak viszont.
Mostani párommal kapcsolatban teljesen más a helyzet. Igyekszem mindig szem előtt tartani az Ő álláspontját is, és ha felmerül valami probléma, rögtön megbeszélni. jobb ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!