Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, átlagosan hányszor hagyjátok hetente, hogy a pasitok szexeljen veletek?
Hányszor hagyja? :D
Már nem azért, de szerintem a legtöbb nő ugyanúgy akarja a testiséget, mint a férfiak. :D
Ha egy nő "hagyja", akkor az már elég gázos.
Ez a hányszor "hagyom" igen rosszul cseng, ha így élném meg a dolgot, akkor nem lennék vele.
Ahhoz betegnek, vagy szó szerint hulla fáradtnak kéne lennem (ami igen ritka), hogy ne örüljek a közeledésének, és kb. ugyanolyan gyakran szoktam kezdeményezni, mint ő.
Ha meg piros betűs napok vannak, vagy reggel annyi időnk már nincs, hogy szeretkezzünk, (jó korán kell indulnia, a busz meg nem várja meg), akkor szeretem orálisan kényeztetni, mert legalább annyira imádom az ő orgazmusait, mint ő az enyémeket. :-)
nálunk nem szánalomból van szex :DDDDD
akkor vagyunk együtt, amikor mindketten kívánjuk a másikat és nem vagyunk fáradtak. ez heti 2-4 nap, van amikor több alkalom egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!