Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő életében átlagosan hány férfi partner a normális?
Természetesen nem egyszerre, egy időben gondolom, hanem úgy addig, amíg meg nem találja a végleges partnerét.
Tegnap a párom kérdezősködött az előző párjaimról, hogy kivel mit csináltam, meddig jutottam el, hol ismerkedtünk meg. Vele együtt 7 férfi volt az életemben. De ha az első akart volna élete párjának, valószínűleg ő lett volna az egyetlen. De nem akartak, nem szerettek. Azért volt ennyi.
Nem azért, mert én váltogattam, mert én így szerettem.
Azt mondta, hogy "Neked aztán volt múltad..."
És hogy elgondolkodott a kapcsolatunkon egy kicsit.
Számomra ez elég megalázó volt.
Kitért persze arra is, hogy hol ismerkedtem.
Végigbőgtem az éjszakát, egyszerűen annyira nem tudja, és nem érti, hogy mennyire nehéz volt az egész. Én mindig annyira szerettem, és annyira szerettem volna, ha szeretnek. Igazán. És mindig dobtak. Ezért tartok itt, ahol.
Ez tényleg annyira rossz?
A 7 férfiből 5 hosszabb távú volt, a másik kettő csak ilyen próbálkozás.
Az is baj volt, hogy hazahoztam őket, találkoztak a szüleimmel. Azt mondta: " Te mindenkit hazahordtál?! "
Hát... Szerintem csak az érzi magát rosszul egy ilyen helyzetben férfiként, akinek kisebbségi komplexusa van és meglehetősen éretlen.
Én ugyan 23 éves létemre 3 férfival voltam, ebből 2 iszonyatos hiba volt, de ha bárki - akivel van köztünk valami - bármi ítélkezős megjegyzést tenne rám (illetve tett volna inkább a múltban, mivel nem téma, mert van barátom), nő létemre szerintem olyat vertem volna be, hogy felszakadt volna a szája, vagy monoklija lesz. :D És ugyanígy jártam volna el, ha 7 pasival lettem volna.
Simán lehet, hogy csak kifogta, ettől nem lesz valaki h_ülye r_ibanc, maximum naiv, és szerencsétlen a férfiak terén. Meg ettől még az érzelmei lehetnek valódiak, és lehet jó partner akár egy életen át.
Hány éves vagy?
Mert a leírásod alapján még elég fiatal lehetsz. Ahhoz azért sok a 7.
Másrészt viszont a barátod elég rosszul értékelte a dolgokat. Ha bemutatod a szüleidnek, az neki rossz?
Harmadrészt viszont ezek után miért nem magyaráztad el neki a dolgokat, ahogy most itt?
Mindkettőtökkel van gond, mindkettőtöknek fejlődnie kellene a beszédben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!