Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okból nem jönnek össze a kis keresetű csóró nők a csóró férfiakkal?
Mert ha már az egyik fél szerencsétlen, akkor legalább a másik keressen annyit, hogy ne haljanak éhen és el tudjanak járni programokra, esetegesen a későbbi gyerek ne csak szakadt ruhákban tudjon iskolába menni majd.
És általában a pénzes férfiakat kevésbé zavarja, hogy a nő nem vitte valami sokra.
"Nem értem miért kéne mindenki azonos "státuszú", keresetű emberrel összejöjjön..?"
Akkor egy csóró férfi nem lehet boldog?! Szép új világ...
És honnan veszed, hogy nem történik ilyen? Mert körbenézek a kollégáim között és a baráti körömben és bizony ez így van - mármint suba a subával, guba a gubával, hogy ne kelljen szépítve körbeírnom...
...ahol jelentős eltérés van, ott valami egyéb dologban kompenzálódik, pl. csóró, de kifejezetten okos csajszi - jól szituált srác.
Azért, mert hiába nyomatják itt a "suba subához, mindenki a saját szintjén keresgéljen" demagóg lózungot, ők maguk természetesen nem tartják be. Úgy kell érteni, hogy "nekem ide a jócsajt/jópasit, de az átlagférfi/átlaglány az kussoljon, fogja be a pofáját, érje be azzal, amit kap"
Sokat képzelnek magukról.
A gazdag pasasokat egyébkét tényleg nemérdekli ha a nő kiskeresetű.
Ahogy mondod,Kérdező, manapság egy csóró férfi eláshatja magát. Na nem mintha olyan sokat veszítene azzal, hogy nem jönnek össze vele az anyagias lányok :D (bár ők nagyon szeretnék azt hinni)
Rosszul látod kérdező!
Ma sincs ez másként mint régen.
Annyi változott, hogy az emberek többsége nem tud kommunikálni, odafigyelni a másikra.
Én fénykoromban kirándulni, biciklizni, sportolni, sétálni jártam, a hónap majd minden napján ismertem meg új embereket.
Kérdezd meg magadtól, vagy egy pesti fiatalt, mikor volt utoljára a Margit-szigeten sétálni?
Mikor ment le focizni a haverokkal?
A számítógéptől nem látod az erdőt az a baj.
Állj fel és járj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!