Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akadok össze folyton olyan férfiakkal akik nem tudják mit akarnak?
Én már lezártam a múltat. Szóval nem csak olyanok vannak mint amit írsz.
Hogy tudod elkerülni őket? Sehogyan mert mindig menetközben derülnek ki a dolgok erről szól az ismerkedés. De legalább látod milyen és nem jössz össze velük, ez jó.
és mennyi ilyen férfival akadtál össze?
szerintem azért nem annyira lehetetlen ez a dolog, de akkor nyíltan beszélhetsz az exekről ismerkedés alatt is, hogy kiderüljön ha van ilyen
Mert én nem ilyen nőre vágyom, igaz? 🤔 Ne hidd, hogy a nőknél nem ez van.
29F
Mindenki cipel egy batyut, kérdés mekkora és mennyire van nyitva a szája.
Jellem kérdése, ki hogyan kezeli.
Hogy miért akadsz össze velük? Valószínűleg azért mert sok ilyen van mindkét nemnél. Aztán meg lehet azért is, mert van benned valami kedves, megértő stb ami hat az ilyenekre, mert úgy érzik te majd megérted őket és neked jól kipanaszkodhatják magukat. Nyilván nem egy arrogáns, önző csajnál próbálkoznak aki ott törné szét a poharat a fejükön ha randi alatt nem rá figyelnének....
Ne add fel, keress tovább, és figyelj oda, hogy ezt még az elején kiszűrd.
Na nekem meg senkim sincs. Akivel szakítottam nem véletlenül történt. Ha valami nem működik, abból azonnal kilépek, és nem kötődöm hozzá utána.
Van olyan személyiségtípus, akinek viszont nagyon nehezen megy a szakítás. Nehezen tud kilépni a kapcsolatból.
Oke, ha a ferfi mar az elejen letisztazna, hogy szexet szeretne. Belemennel?? Nem. Azert nem amiert a tobbi no sem, s csak elvetve akad kivetel.
Igy eleve nem indulhat tiszta lappal egy ferfi, mert mar a szandekat sem fejtheti ki, kiveve ha mazohista es szeretne 99 visszautasitast es talan utana egy igent. Sokkal egyszerubb kodositeni.
Boccs, de maskeppen mukodik a testunk, ha nektek is igy porognenek a hormonjaitok, ugy ebbol nem lenne problema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!