Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért emlegeti fel folyton a barátnőm, hogy másik férfiakkal, exekkel mi volt?
Már rohadtul idegesítő, ma pl. bejött amikor pisiltem és mondta, hogy egy pasit sem látott még így pisilni, ezzel eszembe juttatta már megint a múltját, régebben rengetegszer beszélt az exeiről meg más férfiakról, engem ez nagyon zavart és megbeszéltük, hogy többet nem fordul elő de nem tartotta be.
Most ez lesz örökké?Szakítsak?
mivel már mondta, hogy ne emlegesse agy ez nem jön be
nem tudom mióta vagytok együtt, de ez nem normális, ezzel nem féltékennyé teszi, megöli a kapcsolatot
nézd ha gondolod, tegyél még egy próbát, mond meg, ha nem hagyja abba szakítasz vele, ha nem bírja abbahagyni, akkor dobjad
nm tudom nekem volt előtte egy pár, soha nem mondtam ilyet, eszemben sincs N
nem ilyen szintű volt, 13 hónapja vagyunk együtt, amikor összejöttünk az egy évvel az után volt, hogy szakított az előző barátjával,akivel9 hónapig voltak együtt, a srác dobta, előtte 2 komoly barátja volt, ezzel a 3 emberrel feküdt le rajtam kívül.
A 3.hónapig heti rendszerességgel mondott dolgokat, pl. hogy "exemmel mosógépen csináltuk" meg, hogy kicsi volt a farka, menő üzletember lett stb ilyeneket mondott, és az elejétől fokozatosan csökkentek ezek a dolgok, most már csak ilyenek mint amit írtam a kérdésben is, de ez is eszembe juttatja, és félek, hogy még szereti, pedig dobta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!