Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Rinyálás vol.4351, aki nem vevő rá, ne olvassa el! ) Miért járok én MINDIG így a férfiakkal?
Szépnek mondott, de elég visszahúzódó nő vagyok, nehezen ismerkedem. Az a problémám, hogy ha kinézek magamnak valakit, és már el is jutunk odáig, hogy beszélgetés, barátkozás, de a fiatalember aztán épp az orrom előtt összejön valaki mással. És már nem tudom, hányszor megtörtént ez. Most sokadszorra. Elegem van. Mondja meg valaki, mit csinálok rosszul? Nem mutatok egyértelmű jeleket? Nem vagyok eég rámenős? És ha az lennék, az nem ijesztené el a férfiakat? Vagy egyszerűen így jártam?
Most nagyon bánatos vagyok, és megszakad a szívem, hogy azt kell néznem, hogy a vágyaim tárgya mással van együtt. És ez már a sokadik ilyen alkalom.
28/N
"Vágyaim tárgya"
Régen rossz, hogy tárgyként tekintesz a pasikra.
Türelem, meg fogod találni azt, aki neked való, és kölcsönösen érdeklitek egymást. Főleg, ha így folytatod, és aktívan ismerkedsz. Elhiszem, hogy rossz érzés mással látni, de ez most egy ilyen szerencsétlen időszak. Én is ilyenben vagyok most.
23/F
Az lehet a bajod, hogy nehezen ismerkedsz, így lemaradsz a "járatról". Pontosan miben nyilvánul ez meg ? Passzív vagy, visszahúzódó esetleg bizalmatlan ? Ha ezt tudod, írd le, úgy könnyebb tanácsot adni.
30/f
Talán lepd meg egy kis palacsintával a leendőt az egyértelműség kedvéért;)
Igazából nem "dőlsz meg" elég gyorsan szerintem, ez a bajuk.
Örülj neki, hiszen nem is hozzád valóak voltak lényegében:)
Keress tovább;)
Én örülnék a palcsinak;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!