Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet beszélgetni normális 20-28éves srácokkal/férfiakkal?
Sziasztok:) Még mielőtt bárki leszólna nem, nem a luxus párkapcsolatra hajtok és nem szét tenni a lábam csak beszélgetni szeretnék:)) mert mostanában sokszor olvasom ezt ha valaki feltesz egy ilyen kérdést:)
20/L
A legjobb lehet, mondjuk az, ha keresel egy jó hobbit, érdeklődésednek megfelelően, (sport, tánc, zene, sárkányröptetés) és keresel egy hozzá tartozó klubot, majd részt veszel a társasági eseményeiken.
Vagy munkahelyi események, ha multinál dolgozol, és nem csak a részlegnek szervezik. Vannak cégek ahol kifejezetten szerveznek társkeresésre és ismerkedésre is lehetőségeket.
Ha tényleg csak beszélgetni szeretn akkor szinte bármely fórumon találhatsz érdeklődőt, de ez szintén témaspecifikusabb / érdeklődésorientált.
Társkereső oldalakon / Tinderen is találhatsz beszélgető partnert, de utóbbinál a másik félnek eltérő céljai lehetnek.
Barátnők/Kolléganők tapasztalata alapján, ezt inkább kerülöm.
Amikor először regisztráltam kísérletképp társkereső oldalra 17 évesen, zömében 50+osok találtak meg...
30L.
Az első szerintem tökéletesen leírt mindent.
Keress valamit csoportos tevékenységet amit szívesen csinálnál, ott tudsz ismerkedni.
Ha meg nem ragaszkodsz mindenképpen a személyes beszélgetéshez, akkor ahhoz a neten is találhatsz embereket.( Csak itt több az elvetemültebb :)
Sajnos manapság nagyon nehéz találni olyan pasit, akivel értelmesen lehet beszélgetni, bármiről is legyen szó, de ne add fel a reményt, mert az mindig van.
Én az omegle nevű beszélgetős oldalon ismertem meg a párom (2,5 éve) és egyikünk sem azért ment oda, hogy perverzkedjen, hülyeségről beszéljen vagy hogy partnert keressen. Így hozta a sors.
Készülj fel, hogy sok barom lesz ott, de ha találsz valaki értelmeset, akkor tök jókat lehet beszélgetni. Sok sikert! :)
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!