Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem normális párt találni 40-esként?
Lehet találni normálisat is,de az ronda mint a bűn!
Nekem is lenne,tök normális is,de undorodom tőle! Igénytelen,idétlen,hát inkább maradok egyedül,pedig az én gyerekeim már nagyok!
Aki valójában bejönne,az meg csak sexkapcsit akar!
Normálisat?Höhö.
Na ha normális alatt azt érted,hogy nem alkesz akkor van.Feltéve,hogy van lakásod.Ha nincs szerintem tedd össze a 2 kezed egy szeretőért is.
Meg hát igencsak nem mellékes szempont milyen jó bőr vagy.Ha az lennél el sem jutottál volna eddig a kérdésig mert lenne komplett udvartartásod amiből bármikor válogathatnál.
Nos, egy kisgyerekkel nemigen tudok pozitívat mondani. Maximum azt, hogy nem a megfelelő ember mellett cövekeltél le anno. Érthető, hogy egy normális férfi nem akarja majd más zabigyerekét nevelgetni.
A legszebb az lesz, amikor a kis görcs majd odaáll elé hogy nem parancsolgathat neki mert nem az igazi apja :D
Van lakásom(lánykoromból,nem a volt férjem húztam le, mielőtt valaki ezzel támadna). A volt férjem nőjének nincs lakása, és 40 éves, gyorsan teherbe esett, de van már egy gyereke.Ez is egy variáció.
Ami az udvartartást illeti, nem fekszem össze fűvel-fával.Lennének jelentkezők,de szexkapcsolat nem érdekel.
Köszönöm a válaszokat, akkor inkább egyedül.
Aki meg legörcsözte a gyermekem, remélem, a sajátját is így nevezi, már ha egyáltalán van neki.
Lehet találni, igen. Elég sok a 40-es elvált férfi.
Bár ha ilyen pesszimistán állsz neki, akkor nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!