Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért dohányzik ennyire sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dohányzik ennyire sok fiatal,20on éves csaj? Szörnyű látni ahogy szívják azt az egészségtelen cigit. Nektek is nagyon vissza taszítóak az ilyen lányok?

Figyelt kérdés
Komolyan hányni tudnék attól, ha egy nőt meglátok dohányozni. És ebben a korosztályban rengetegen csinálják. Fiúknál is undorító, mivel nagyon büdös lehelete lesz tőle az embernek, de nőknél ez hatványozottabban undorító.

2017. júl. 28. 00:34
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
37%

Megint le lettem pontozva, de érveket nem hallottam.

Mindegy, én azért dohányzom, mert jó érzés.

Az meg, hogy másokat zavar, hát ha valakit zavar, hogy feltolok mellette egy csíkot azt pusztuljon ki komolyan. Jogom van hozzá és pont.

Ezt ois pontozzátok le :D

2017. júl. 29. 14:07
 62/64 anonim ***** válasza:
39%

Szánalmas, amikor nem bírjátok ki egy-két óráig bagózás nélkül.

Szerintem az oviban be kéne tömni minden 5 éves szájába cigit kényszerből, úgy meg utálnák egy életre, hogy többé eszükbe nem jutna.

Vagy kötelezővé kéne tenni, s akkor nem cigizni volna végre menő.

Múltkor egy McDonald's előtt láttam egy kb 20 darab 10-12 éves kölköt bagózni.

Lassan bagó lesz a Happy Mealben mint játék.

2018. okt. 19. 16:46
 63/64 anonim ***** válasza:
Elszomorító! Fel kellene emelni a nagykorúság határát 21 évre, és keményen büntetni a szülőt, ha a gyermekét elkapják cigizni, alkoholt fogyasztani!.
2018. okt. 21. 16:09
 64/64 anonim válasza:

Sokkal vonzóbb lenne a csaj, hogy ha valami Kusht szívna. XD

Áhhh, ilyen embereket... xD

2020. jún. 29. 20:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!