Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért dohányzik ennyire sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dohányzik ennyire sok fiatal,20on éves csaj? Szörnyű látni ahogy szívják azt az egészségtelen cigit. Nektek is nagyon vissza taszítóak az ilyen lányok?

Figyelt kérdés
Komolyan hányni tudnék attól, ha egy nőt meglátok dohányozni. És ebben a korosztályban rengetegen csinálják. Fiúknál is undorító, mivel nagyon büdös lehelete lesz tőle az embernek, de nőknél ez hatványozottabban undorító.

2017. júl. 28. 00:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
62%
#40 de ennek ellenére igaza van :)
2017. júl. 28. 10:57
 42/64 anonim ***** válasza:
43%

Szólhattál volna a második diplomám előtt, hogy intelligenciahiányom van..ezek szerint.

Mindenki találja meg a hozzá illő embert és nem kell nyavajogni. Ha nem tetszenek, szíved joga. Nekik is szívük joga cigizni. Mellesleg a depressziómra szívom alkalmanként mert lenyugtat. Lehet megkövezni.

2017. júl. 28. 11:09
 43/64 anonim ***** válasza:
57%

Amúgy ki szidta itt a nemdohányzókat? Ki mondta, hogy "lúzerek"? Itt ti vagytok azok, akik lenéztek minket, ha nem tűnt volna fel. Az egész kérdés egy nagy "ugassunk be a bagósoknak" felhívás.

Egyébként Magyarországon nem a tüdőrák a vezető halálok, hanem a szív- és érrendszeri megbetegedések, bár gondolom, nem vagytok vele tisztában. Ezek kialakulásának a kockázati tényezői között természetesen szerepel a dohányzás, de mellette a kávéfogyasztás, mozgásszegény életmód, elhízás, nem megfelelő táplálkozás, stressz is. Gondolom, közületek mindenki fokozottan figyel rá, hogy véletlen se csináljon semmi olyat, ami a keringési rendszere állapotának a rovására mehet, ha esetleg mégsem, ti se menjetek orvoshoz soha, elvégre semmi jogotok a társadalom anyagi támogatásához.

2017. júl. 28. 11:13
 44/64 anonim ***** válasza:
56%
Kinek ártok ha egyedül vagyok az egész utcán mondjuk estefelé és cigizek? Nem szoktam másokra fújni a füstöt és mindig megkérdezem a barátaimat, beszélgető partneremet is hogy zavarja-e őket ha rágyújtok.Nem minden dohányos paraszt.
2017. júl. 28. 11:15
 45/64 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, 43-as! Ez a kérdés arról szólt hogy, idézem: " Miért dohányzik ennyire sok fiatal,20on éves csaj? Szörnyű látni ahogy szívják azt az egészségtelen cigit. Nektek is nagyon vissza taszítóak az ilyen lányok?"

Vagyis a dohányzó nőkről írtam ki kérdést. Bár ezek szerint nem sikerült elolvasnod a kérdésemet. Nem ugassunk be a bagósoknak kérdés volt. Hanem a nőkre, ismétlem a NŐKRE vonatkozott.

Amúgy meg ha már témánál vagyunk, én személyesen egészségesen táplálkozom, napi 3 liter tisztított vizet iszok, vitaminokat szedek, minden nap 2x lejárok futni, plusz heti 4x kondi terembe, mellette meg meditálok.. Úgyhogy igen, én személyesen rohadt sokat megteszek az egészségemért ;)

2017. júl. 28. 11:18
 46/64 anonim ***** válasza:
51%
Egyébként a tolerancia hiánya és a szexizmus sokkal inkább összefüggésben áll a gyatra értelmi képességekkel, mint a dohányzás, ezt valamiért elfelejtettétek megemlíteni.
2017. júl. 28. 11:19
 47/64 anonim ***** válasza:
34%

Álszent banda! :D a dohányosokra ugatnak, aztán hazaérve tömik magukba a sajtburgert, isszák az olcsó piákat és chipset zabálva ülnek a tv előtt hétvégén.

Itélkezni mindenki tud, de talán előbb mindenki sepregessen a saját háza tájékán! ;)

Nem, én nem dohányzom.

2017. júl. 28. 11:23
 48/64 anonim ***** válasza:
61%

Én is így vagyok vele. Undorító dolog.

Ha én vigyázok az egészségemre elvárom, hogy a leendő párom is.

Nem túl szép az elsárgult rohadásnak indult fogsor....

Egyébként emiatt nem is kéne olyan aki szívja...

2017. júl. 28. 11:49
 49/64 anonim ***** válasza:
0%

Bemagoltathatták volna a papírgyárban azt is, hogy a diploma nincs összefüggésben az intelligenciával, hanem a magolási képességgel, és a kitartással, főleg a nagy résztbéka hátsója alatti színvonalú magyar "felsőoktatásban".

2017. júl. 28. 12:37
 50/64 anonim ***** válasza:
30%

Na látom le lettem pontozva :D

Mégegyszer elmondom a felhulye fröcsogoknek, hogy a dohányzás nem egyenlő a cigizessel :D

Elnézést azoktól akik ezt nem tudták és kulturálisan fejtették ki véleményuket, a többiek pedig elismerték, hogy loszart nem tudnak a dohányzásrol, csak fröcsogni képesek :D

2017. júl. 28. 12:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!