Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért dohányzik ennyire sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dohányzik ennyire sok fiatal,20on éves csaj? Szörnyű látni ahogy szívják azt az egészségtelen cigit. Nektek is nagyon vissza taszítóak az ilyen lányok?

Figyelt kérdés
Komolyan hányni tudnék attól, ha egy nőt meglátok dohányozni. És ebben a korosztályban rengetegen csinálják. Fiúknál is undorító, mivel nagyon büdös lehelete lesz tőle az embernek, de nőknél ez hatványozottabban undorító.

2017. júl. 28. 00:34
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
42%

Feltennék egy kérdést. (Ha már ennyire témánál vagyunk, ugyebár). A mélyen tisztelt dohányos társaság miért is dohányzik? Miután kijárta a középiskolát és már nem "menő" a bagózás.

Csupán kíváncsi vagyok.

Amúgy nevetek nagyon. :D Aki nem dohányzik az természetesen vagy piál vagy a gyorskaját zabálja. Tök logikus.

Igaz, hogy idejét nem tudom mikor ettem például hamburgert.

Ja, és piálni se szoktam. Kicsit se.

2017. júl. 28. 12:50
 52/64 anonim ***** válasza:
49%

Ismerek egy párt. A pasi egy bunkó paraszt, a stresszt azzal vezeti le, hogy ordibál és szekálja a családját. A feleség egy szép, intelligens nő, aki a gyerekek miatt van vele. Szép csendben nyeli a mérget és fújja füstöt. Egyszer megkérdeztem tőle, miért dohányzik aki amúgy ilyen egészségesen él. Azt mondta azért, hogy törölje képen a férjét.

Kérdező: a dohányzó nők cseppet sem visszataszítóbbak, mint a férfiak. Ha nem tetszik, ne állj velük szóba. Hiszen visszataszítónak tartod őket, nem? Ez olyan, mintha arról írtál volna ki kérést, milyen visszataszítóak a kövér nők.

2017. júl. 28. 13:21
 53/64 anonim ***** válasza:
65%
Akkor szívom,ha stressz ér. Nem menő. Vacak szokás, én is tisztában vagyok vele, de attól még nem ártok vele senkinek és nekem meg jó hogy megnyugtat.
2017. júl. 28. 15:25
 54/64 anonim ***** válasza:

Huszonévesen szoktam rá, a gimiben cigiztek páran de sosem érdekelt, hogy ez most menő-e vagy sem.

A munkahelyi dohányzás és hogy a nem dohányzók nem mehetnek ki, a főnökök hülyesége, volt munkahelyemen nem volt kikötés, ki mikor mehet ki, mi dohányosok egymás között két óránként beszéltük meg, de felőlünk a nem dohányzók is kimehettek volna levegőzni, viszont ezzel csak néha élt 1-2 ember. Ez szerintem nem a mi, dohányosok hibája. Egyébként pont azért szoktam rá, mert jól esett munkaidőben néha pihenni egy kicsit, azóta főleg itthonról dolgozom, de ez így megmaradt.

2017. júl. 28. 17:50
 55/64 anonim ***** válasza:
40.- szar telefinrol irok, amit amugy nem szeretek es nem is nagyon gyakorlom, igy kerlek nezd el nekem amuveletlen megnyilvanulasom ea azert remelem a mondanivalomat megertetted.
2017. júl. 28. 18:19
 56/64 anonim ***** válasza:
83%

Elég érdekes, hogy CSAK a NŐKET gondolod undorítónak , ha cigiznek...

Te egy álszent kis puha p-ő-cs lehetsz, hiába is sportolsz...

Ennyire nő ellenes vagy? Mi az istennek foglalkozol ezzel a témával?

Keress olyan nőt, aki nem dohányzik és kész!

2017. júl. 28. 18:50
 57/64 anonim ***** válasza:
66%

Cigizek néha, rendszeresen sportolok, nekem ez megfér egymás mellett. Eddig egy pasinak, ismerősömnek sem voltam undorító azért, mert néha , ha ittunk rágyujtottam.

Kedves kérdező, nem kéne foglalkoznod másokkal. Kerüld el a cigizőket és máris nem kell szagolnod stb a füstöt.

Ezzel a kérdéssel csak a Gyk-t hergeled, vagyis az embereket . Itt mindenki le lesz/lett pontozva csak azért, mert nem egyezik a véleményük egymással.

20/L

2017. júl. 28. 19:26
 58/64 anonim ***** válasza:
69%
Elvagyok a dohányosokkal, nem érdekelnek, amíg nem kapom az arcomba a füstöt (édesanyám 15 éves koromig dohányzott, de mindig kiment az erkélyre és bezárta az ajtót, hogy apa és én ne kapjunk belőle, utána meg ment fogat mosni). De fuss már le normálisan egy tízest, vagy csak egy szigetkört úgy, hogy pár idióta takony a futópályán sétál és szívja azt a szart előtted. És ha rájuk szólsz, hogy futópálya, még nekik áll feljebb. Ellötyögni a teremben lehet, hogy nem kell akkora tüdő (bár ki.szott egészséges oxigénhiányosan edzeni), sok divatgyúrós is ezt műveli, de ne nevezzünk egy ilyen embert sportembernek.
2017. júl. 28. 19:43
 59/64 anonim ***** válasza:
16%

Miért ne? :D

Ember a sport az sport!

Attól, hogy néha rágyújtasz, az egy dolog.

Nagyon nem vagy képben a sport fogalmával...

2017. júl. 28. 19:51
 60/64 anonim ***** válasza:

6 év úszás, 3 év testépítés és 2 maraton után talán nem kell bemutatni minket egymásnak.:) Pláne, hogy biológiából emelteztem és egyetemen is volt anatómiánk, eleget tudok szerintem arról, mi történik a szervezetben.

Más kérdés, hogy egy olyan világban, ahol mellettem az elvileg okleveles személyi edző láblógatva nézi, ahogy a kliense koppra tolja az ízületeit a gyakorlat közben és úgy kapkodja a levegőt a súly alatt, hogy az nem normális, bárki bármit hebeghet az egész témáról.

A többieknek, akik meg nem akarnak idétlen vagdalózásba belemenni, javaslom, hogy keressenek tudományos cikkeket. Minimum a Google Scholar, ahol ott a szerzők neve, angol nyelvű az irodalom, van mellé pontos mérési eredmény, hogy mennyi az annyi, és van vagy 50 referencia a cikk végén. Ezt hívjuk tudománynak. Azt, hogy Annácska élt 90 éves koráig és hüvelykujjal fekvőzött, mert a másikban a cigit tolta... Kösz, nem.:)

2017. júl. 28. 20:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!