Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért dohányzik ennyire sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dohányzik ennyire sok fiatal,20on éves csaj? Szörnyű látni ahogy szívják azt az egészségtelen cigit. Nektek is nagyon vissza taszítóak az ilyen lányok?

Figyelt kérdés
Komolyan hányni tudnék attól, ha egy nőt meglátok dohányozni. És ebben a korosztályban rengetegen csinálják. Fiúknál is undorító, mivel nagyon büdös lehelete lesz tőle az embernek, de nőknél ez hatványozottabban undorító.

2017. júl. 28. 00:34
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
79%

Sok oka lehet, a leggyakoribb szerintem:

-csökkenti az étvágyat, ezért nem hízik el annyira, esetleg fogy is.

-unaloműző.

-sajnos a cigiszünetesek kis közösséget alkotnak mindenhol, és ez sokaknak vonzó.

-az előzővel részben összefügg, a társaság kedvéért csinálják, hogy ne maradjanak ki semmiből, meg sok körben ez "menő"... Aztán a partydohányosból láncdohányos lesz szépen.

-nincs más eszközük a stresszkezelésre. Akibe ez nem ivódott bele és nem adaptív a megküzdése, az stresszes helyzetben összeomlik és elkezdi magát (gyakran orális úton -ez elvileg a gyerekkorunk maradványa, akkor a cici, cumi, meg a saját ujj szopása okozott megnyugvást) nyugtatni: alkohollal, cigivel, édességgel, jobb esetben csak rágózik.

Még mikor próbálkoztam a felnőtté válással, életem első házibuliján én is szívtam, de utána soha többet. Nem fogott meg benne semmi, ráadásul akkoriban úsztam, most rendszeresen futok és edzek, nekem ez fontosabb és az árának elköltésére is van jobb ötletem... Egyszerűen nem hiányzik az életemből. Nem vetem meg azt, aki csinálja, mert volt olyan párom, aki dohányzott és minimálisan éreztem csak csók közben (ő nagyon figyelt mindig erre, nem szerette ő sem a bagós utóízt), meg ő mindig úgy állt, hogy ne vigye rám a szél a füstöt. Viszont sosem csinálnám, ahogy az alkohol is csak addig elfogadható nálam, amíg jól érzem magam és haza tudok menni egyedül.

21L

2017. júl. 28. 02:55
 12/64 anonim ***** válasza:
64%

#8, csakhogy a kérdező véleményét nem kérdezte a kutya sem. A topicnak az égvilágon semmi értelme nincs azon kívül, hogy összegyűlhetnek itt azok a nemdohányzók, akik különbnek érzik magukat a dohányosoknál (őszintén kívánom nekik, hogy egyszer ennél valamivel többet is sikerüljön letenniük az asztalra), és hőböröghetnek egy jót, pálcát törhetnek számukra teljesen ismeretlen emberek feje felett is akár. Akinek problémája van a cigiző nőkkel, az válasszon magának másmilyen párt, ennyire egyszerű, nekem sem jön be az arcszőrzet pl., mégsem rohanok kiírni egy kérdést arról, hogy milyen undorítóak a szakállas férfiak.

Az egészsége mindenkinek a magánügye, akkor kezdjenek papolni a kedves válaszolók, ha majd elmondhatják magukról, hogy ők minden emberi szervezetre kártékony tényezőt ki tudnak zárni az életükből, sosem isznak kólát, nem esznek gyorskaját, sőt kizárólag bio zöldségeket és farmon tenyésztett haszonállatok húsát hajlandóak elfogyasztani, nem kávéznak, nem rúgnak be, nem stresszelnek, nem hajszolják magukat túl, hétköznapokon is legalább 7 órát alszanak éjjelente, heti ötször sportolnak, és lehetőleg valahol a Himalájában tengetik a mindennapjaikat, nehogy érintkezniük kelljen a belváros kipufogógázos levegőjével. Tudom, tudom, ilyenkor hirtelen mindenki megfelel az összes felsorolt kritériumnak, hiszen ettől GyK a GyK, az itteni felhasználók mind külsőre, mind személyiség tekintetében tökéletesek, cseppet sem érdekorientáltak és soha nem követnek el semmiféle hibát. Csoda, hogy szentté még nem avattak senkit.

2017. júl. 28. 03:46
 13/64 anonim ***** válasza:
41%
Egyetértek. Sosem értettem, miért kell szívni azt a xart.
2017. júl. 28. 04:22
 14/64 anonim ***** válasza:
59%

Légy szíves ne hasonlítsd már össze pl. a gyors kaját a dohányzással.

Előbbivel csak magának árt az egyén, na de az utóbbival már magadon kívül több embernek is ártasz. Ismerős a passzív dohányos fogalma számodra? Na vajon egy gyerek miért lesz az? Mert anyuci vagy apuci nem képes leszokni a bagóról.

Ja, és említettem már, hogy milyen zavaró érzés, amikor az ember arcába fújják a füstöt?!

Mai napig emlékszem, hogy középiskolában drága barátosném hányszor erőszakoskodott, hogy kísérjem már le cigizni a kijelölt helyre. Én hülye pedig elég gyakran lekísértem és tűrtem, hogy szószerint az arcomba fújja a füstöt. Örökösen kínálgatott (14-15 évesen!!),..akarom mondani nyaggatott vele, hogy gyújtsak rá, hogy ne legyek, idézem: "lúzer". Persze én sose gyújtottam rá. És tudjátok mit? Lúzerség ide vagy oda, dohányzó szülők ellenére is nemet tudtam mondani.

Nem csak azzal van a probléma, hogy dohányzik hanem, azzal, hogy ezt helyesnek véli és nem hajlandó változtatni, pluszba terjesztené is. Úgy csinálta mintha követendő példa lett volna. :D

2017. júl. 28. 04:25
 15/64 anonim ***** válasza:
11%

10-es vagyok.

Megosztottam a történetemet, hogy attól még lehet jó partner valaki, hogy cigizik.

Erre valami nyálas kis hugygép lepontoz. Hát akkor tegyen jót az édes mamájával!

2017. júl. 28. 04:28
 16/64 anonim ***** válasza:
58%

"Az egészsége mindenkinek a magánügye"

Érdekes, mindenki úgy gondolja, hogy az egészsége a magánügye... egészen addig a pontig, amíg beteg nem lesz

A tüdőrákos onnantól hirtelen azt gondolja, hogy az egészsége mégis közügy, és a közösen befizetett TB igenis költsön milliókat az ő kezelésére.

Nem sajnálom a TB-t attól, aki beteg, és erről nem tehet. A dohányos (piás, drogos) viszont mindent elkövet, hogy beteg legyen, majd jön a nyafogás, hogy a társadalom legyen már olyan jó, és mentse meg.

Az egészséged akkor lesz magánügy, ha dohányosként bármi bajod lesz belőle, és a számlát zsebből állod.

2017. júl. 28. 06:17
 17/64 anonim ***** válasza:
60%
16-os, te úgy beszélsz, mintha a dohányosok nem dolgoznának és nem fizetnének maguk után (vagy a munkáltatójuk) egészségügyi járadékot.
2017. júl. 28. 07:04
 18/64 anonim ***** válasza:
28%
Engem azok a nők(és férfiak) taszítanak, akik a dohányzást a cigizessel azonosítják, mert ők tipikusan azok akiknek gőzuk sincs a témáról, de osszák az észt.
2017. júl. 28. 07:06
 19/64 anonim ***** válasza:
54%
Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak, én az olyanoktól tudok hányni, akiknek nincs más dolguk, mint hogy másokat piszkáljanak, a semmiből ideköpjenek valami jó vaskos ítélkezést némi szexizmussal leöntve. A negyven éve láncdohányos emberek tüdeje szebb és jobb állapotú, mint az ilyen emberek lelke, az biztos.
2017. júl. 28. 07:08
 20/64 anonim ***** válasza:
68%
16/19 Csak úgy mellékesen, a bagó után annyi jövedelemadó, hogy abból simán kijönne több kezelés is. Van kedved, számoljál. 50 éve cigizek. Ebből, az utolsó, kb 15 évben már napi 4 doboz körül. Számolgassál, a cigi végett mennyivel többet dobtam a közösbe. Állam bácsi, nem tévedésből nem tiltja. Szép bevétel a jövedéki adó.
2017. júl. 28. 07:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!