Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dohányzik ennyire sok fiatal,20on éves csaj? Szörnyű látni ahogy szívják azt az egészségtelen cigit. Nektek is nagyon vissza taszítóak az ilyen lányok?
Mert ez a divat, ez a menő, ettől lesznek nagykislányok, és nagykisfiúk. Na meg mindig az a legjobb ami tilos.
Én már 30 elmúltam, több mint 10 pasim volt, és egy sem cigizett! Nálam ez szinte teljesen teljesen kizáró ok, már csak azért is mert egyik szülőm is láncdohányos, tudom hogy milyen egy ilyen lakás, kocsi, és abból én köszönöm, de a sajátomban nem kérnék!
Na meg undorodom a füsttől is (marja a légutaimat), meg a büdös lehellettől, bőrtől, ruhától is.
Szerintem aki dohányos az válasszon dohányost, aki nem, az meg keressen olyat aki nem, szerencsére azért akad. Ennyi a titok, és nincs vita.
N
Engem mondjuk nem érdekel, felőlem bárki bármennyit elszívhat egy nap alatt, csak másnak ne ártson vele. Szerencsére azért azt tapasztalom, hogy egyre több dohányos kultúrált (pl. nem fújják az arcodba a füstöt a buszmegállóban.)
Viszont én sosem tudnék olyannal párkapcsolatban lenni, aki dohányzik, egyszerűen taszító a szaga és rengeteg pénzt is felemészt, nem beszélve arról, hogy tök egészségelen. Tehát nálam a dohányos férfiak azonnal kiesnek.
Azt pedig nem értem, hogy a kérdés miért a nőkre van kihegyezve. Egy pasinál nem undorít téged, de egy nőnél igen? Szerintem egyik nemnek sem valami előnyös, de hát aki akarja, csinálja, nem vagyok én senki, hogy ítélkezzek.
Ez érdekes, mert inkább ilyen nagyon nagyon antidohányosokba botlok így leszokófélben, ezért esélyem sincs, mert bár még szívok, de nem sokat. Én azon kapkodtam a fejemet, hogy mi a szösz, kb csak én dohányzom még. :O
31/f
Mert tinikorukban rászoknak, mert akkor minden menő kb., amivel a szülők ellen lázadnak... a maradék közül a kevésbé öntudatos egyedek meg követik a menőket. Én elit gimibe jártam (szóval nem szakmunkásképző volt, és nem is ez a fajta procc gazdaggyerekképző... tehát drogosok meg napi szinten bulizük sem voltak köztünk), és 15 éve 31 fős osztályból 3-an voltunk, akik ki se próbálták a cigit (mondjuk ebből mind a 3an lányok voltunk). Akkor egy átlag suliban milyen lehet ma az arány...
Aztán ugye meg rohadt nehéz leszokni, ha az ember egyszer már rászokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!