Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért számit minden lánynak/nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számit minden lánynak/nőnek az, hogy a férfi sikeres legyen a karrierjét illetően?

Figyelt kérdés
Hogy függ össze a szexuális vonzódás és az, hogy egy férfi sikeres pályát tudhat e magáénak az anyagi területen? Sose értettem ezt a nőkkel kapcsolatban! Én, ha ránézek egy nőre, eszem ágában sincs az alapján megitélni, hogy mivel foglalkozik, ha minimálbéren él, attól még simán lehet vonzó a számomra! Képtelen vagyok felfogni, hogy a nők számára viszont miért fontos ez ennyire? Biológiailag abszolút nincs összefüggés szerintem a szexuális vonzódás és a karrier között!

2017. júl. 25. 21:15
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
87%

Persze, HA találnak munkát. Ne feledd: itt még mindig Orbánisztánról beszélünk.

Tudok róla hogy a Viktátor ígért 1 millió munkahelyet, a probléma ott van, hogy ő kicsit másképp gondolta azt az 1 milliót: már csak annyi maradt!!!

2017. júl. 27. 22:07
 52/54 anonim ***** válasza:
Mivel mérnökökről, informatikusokról, orvostanhallgatókról stb beszélünk, nem büfésnénikről és bácsikról, ezért nyilván találnak majd munkát :D Ráadásul van aki alapból nem is akar itthon maradni.
2017. júl. 27. 22:09
 53/54 anonim ***** válasza:

Mondjuk az én ismerőseim olyat tanulnak/tanultak, amit szeretnek, és ami érdekli őket, így relatíve kevesen utálják a munkájukat... A többi nyomorult nem érdekel.. bocsi, de már nem tudok erre mit mondani.

2017. júl. 28. 10:05
 54/54 anonim ***** válasza:
Az orvosok pont rossz példa, mert idehaza őket fizetik meg a legrosszabbul. Menekülnek is innét mint a patkányok a süllyedő hajóról.
2017. júl. 28. 23:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!