Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi miért lúzer, ha nem tud csajozni, de az élet más területein sikeres?
#2 "Csajozni nem tudsz=nem tudsz ismerkedni= nem tudsz kapcsolatokat teremteni=nem vagy nyitott= az élet más területén sem vagy sikeres"
ez egy akkora baromság, hogy csak na.
Sose foglalkozz más véleményével.
Tesla is akkora "luzer" volt 8 nyelven beszélt tökéletesen és olyan kutatásokat csinált amiket ma se tudna kb senki.
Most ha X azt mondja rád h luzer v azt akkor mi van ?
Kifordul a Föld a tengelyéből ?
Tudod a vélemény = seglyuk. Na ennyit erről.
Akinek meg nem tetszik az nyalja....
#7 én a nőknél sikertelen vagyok, de simán vannak baráti kapcsolataim, munkatársaimmal akár közvetlen akár nem szót értek, vadidegen emberekkel is el tudok beszélgetni bárhol.
Szóval máris megcáfoltam az állításodat!
Ez kb olyan altalanositas, mint az jobban kitud elegiteni egy not akinek nagyobb a farka. En is azon az allasponton vagyok aki azt mondja, hogy ne foglalkozz masok velemenyevel.
Itt a gyakorin nagy a szaja mindenekinek, eloben nezd meg. Van 10-20%a a ferfiaknak, akik tenyleg jok, mert genetikailag ugy szulettek, hogy helyesek, es ezt ki is tudjak aknazni. Vagy ugy, hogy jo dumajuk van. A maradek, bar talal maganak part, de nem almai nojet, csak valakit, aki ugy-ahogy elmegy. Van szex, nincs egyedul. Jol van az ugy! De ha egyedul van, ott motoszkall, benne, hogy oda menjen a jo csajhoz, s felvallalja azt, hogy lekoptatja vagy megelegszik a teljesen atlagos nem tul csinos esztikvel, akitol valoszinu nem fog visszautasitast kapni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!