Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számit minden lánynak/nőnek az, hogy a férfi sikeres legyen a karrierjét illetően?
Menjetek a k urva k ibaszott anyátokba rinyálni. Mi meg majd választunk olyat, aki jó is valamire. Egy darab szaron sem lehet semmit szeretni, ahhoz valami kell, amihez lehet vonzódni és az nem az a tehetség lesz, hogy képes vagy levegőt venni és életben maradtál, mióta világrahoztak...
Szánalmasak vagytok.
12#
++++++++++++++++++++++++
Rengeteg plusz. Néhány férfi azt hiszi, alanyi jogon jár a nő, pusztán azért mert ők férfiak.
Ideje felébredni, valamit nyújtani is kell, nem csak létezni.
Nekem jobban számít,hogy szeresse amit csinál. Ne stresszelje agyon magát. És a fizetés sem mérvadó. (Persze,ne üljön otthon,minden munka nélkül.)
Az a fontos,hogy a személye.. MINDEN téren vonzzon!
Sok nő szexel/kapcsolatot színlel pénzért vagy jobb életkörülményért.
De NEM minden nő!
A 2-es válaszoló szerintem evolúciós szempontból jól leírta a dolgot. Tudat alatt a nők a lehető legsikeresebb apajelöltet keresik az utódaik számára.
A 10-es válaszoló ki is fejtette, hogy ő miért teszi ezt, nem is értem, hogy miért kellett a választ leszavazni? (Tőlem ment a zöld kéz)
Az ahogy az életed alakítod, az elért sikereid mind TE vagy. Ezek sokkal pontosabban megmutatják a valódi éned mint az, hogy milyen autód van, milyen ruhát hordasz, vagy hogy hány diplomád van. Ezeket ugyanis a szerencsésebbek simán megvehetik apu pénzén is, míg a valódi sikert nem.
36\F
Őszinte, tiszta érzelmek, tiszta szerelem manapság nem létezik...
Jaja ,de ezekböl nem lehet megélni!!
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!