Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számit minden lánynak/nőnek az, hogy a férfi sikeres legyen a karrierjét illetően?
Kicsit kevered itt a fogalmakat.
Nem a pénz miatt számít, hanem azért, mert ambíciót, motivációt, biztonságot sejtet. Ez pedig vonzó. Ki akarna párkapcsolatot kezdeményezni egy link alakkal, aki nem törekszik az előrehaladásra? Tőlem kereshet minimálbért az a férfi, csak lássam, hogy sikeres AKAR lenni abban, amit csinál, nem ragad le egy ponton, ahonnan még lehetne feljebb lépni és keményen dolgozik (hozzáteszem, hogy ez a fajta hozzáállás a munkához ugyanúgy nőktől is elvárt kellene, hogy legyen).
Azonban gondolom, te valójában nem is a karrierbeli sikerekre utaltál a kérdéseddel, hanem a minél nagyobb keresetre (ami végülis összefügghet a sikerességgel, annak a következménye a legtöbb esetben - attól függ mit nevezünk sikernek). Nos, én nem ismerek olyan nőt, akinek ez különösebben számítana. Ennél intelligensebb körökben mozgok - ha pénzéhséget tapasztalsz a környezetedben, akkor neked is azt javaslom, keress új társaságot.
A jelenlegi társadalom erősen pénzközpontú, Kérdező. Amit csak lehet, forintosítanak, így a párkapcsolatot is. Erre még rátesznek egy jó nagy lapáttal az ilyen Lézerjanika-féle legalja férgek, hogy mindenki annyit ér, amennyije van. A sok agyatlan csitri meg kajálja befele ezt a maszlagot, és azt hiszik, a sikeres párkapcsolat záloga a pénz.
#12 te meg kaptad a mínuszt a fröccsenésedre. Ostoba.
"Mi meg majd választunk olyat, aki jó is valamire. Egy darab szaron sem lehet semmit szeretni,"
Te vagy egy darab szar. Egy ilyen lenéző senkiházin nem tudom, mit élveznek az emberek.
Oh, mielőtt jönnél a baromságaiddal, van hobbim, és szeretem csinálni.
Yah, és mindenki szerethető. Még te is.
Mit definiálunk sikerként? Ez a kérdés. Csak azt, aki sokat keres? Vagy azt, aki "karriert csinált"? Vagy szimplán azt, aki magát sikeresnek tartja, és azt csinálja, amit szeret / szeret dolgozni / jó munkamorálja van? Mert pl. előbbi kettő rohadtul nem számít nekem, az utóbbi viszont igen.
Mivel én is ambiciózus vagyok egészséges szinten, ilyen párt is keresek magamnak. Akármennyire tetszik külsőre, nem jönnék össze egy olyan pasassal, aki munkanélküli segílyen él vagy Bp.-n fizikai közmunkás... vagy ha látom rajta, hogy megakadt egy szarul fizető melónál, lenne esélye jobbra, ha fejlesztené magát, de "minek? nekem jó a poshadt meleg fosban" kategória. Ha azt látom, hogy tisztességesen dolgozik, jó a munkához való hozzáállása, nem veri el a pénzét hülyeségekre és jól osztja be, az már szimpatikus.
Plusz ha ő magát sikeresnek tartja, az úgyis kiül az emberre, és önbizalmat ad neki. Az meg szimpatikusabb, mint az a pasi, aki meg sem mer szólalni, csak a sarokban kuksol és szűzlányosan pillantgat a kiszemelt nőre, mintha szuggerálná, hogy ő menjen oda.
Az a baj veled kerdezo, hogy hiaba bujsz olyan fogalmak moge h oszinte meg tiszta, ezekkel csak azt probalod meg leplezni h egy tinikapcsolatra vagysz, ami kovetkezmenyek nelkuli. A felnott kapcsolatok nem allnak meg ott, h konnybe labadt szemmel mondjul egymasnak a holdfenyben, h szeretlek, hanem mindg egyrenmagasabb szintre lepnek, aminek a vege a kozos elet. Hogy ebben van-e gyerek az szinte mindeg,, mert a gyermektelen parok elete is ezer szallal kotodik egymashoz, es mindnek van anyagi vonzata.
Mi a siker ellentete? A sikertelenseg, ami a rossz dontesekbol fakad. Nem a milliomos kell a noknek, hanem aki ura az eletenek. A sikertelen ember mindig rossz donteseket hoz, es ha ilyen emberrel vagy az a te eletedet is tonkreteszi, mert: rossz hazat vesztek, rossz internet szolgaltatonal vagytok, a tapetazo egy kontar, folyton anyadtol kersz tanacsot, hagyd h a fonokod kihasznaljon, folyton panaszkodsz, irigykedsz masokra es a parodra is. A gyerekeket felreneveled, igy a parodnak akar harom csodtomeggel kell egyutt elnie.
A kulcsszo a kovetkezmeny. Csak a gyerekek, tinik vilagaban nincs ilyen, a felnottekeben van, a nok pedig mindenben azt keresik h mi lesz a kovetkezmenye rajuk es a gyermekeikre nezve. Ez teljesen logikus, amire te vagysz az logikatlan es erzelemvezerelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!