Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért felejtették el a lányok, hogy nekik is tenni kell egy kapcsolatért?
van egy mondás: mindig kettőnkön múlik. Sohasem egyikünkön. Én csak elkezdeni tudom...
erről a mai nők nem tudnak. Azt hiszik, minden a pasin múlik. Miért?
Az olyan nők akik ilyen kapcsolatban maradnak azért teszik, mert az ő fejükben a kedves párjuk a legalkalmasabb.
Egyáltalán nem mondtál ellent ezzel nekem.
Egyébként is én vagyok az egyetlen aki objektív statisztikákat felmutat, nem pedig légből kapott kiragadott történeteket, amik még csak alá sem támasztják a nézőpontjukat.
Pont a Te kedvedért írtam le, hogy "nem minden egyes nő válogatósabb minden egyes férfinál", csakhogy ne tudj meggyanusítani általánosítással, mégis megtetted.
Ha az átlag és a tendencia fogalmak magasak, akkor feleslegesen vitázunk.
És azt hogy a nők válogatósabbak ÁTLAGOSAN, nem csak szeretném megindokolni, hanem a statisztika önmagában megindokolja.
Ha nem tudod értelmezni az már a Te bajod.
"Igen de több gyereknek lehet ugyanaz az apja... "
És ugyanaz az anyja is.
A kérdés nem igaz, honnan veszed ezt a hülyeséget, hogy a lányok semmit nem tesznek egy kapcsolatért?
Egyszerű, Kérdező: mert körül vannak rajongva, még egy átlag alatti lány is minimum 100 levelet kap társkeresőn. Ha azt látja, hogy nulla energia befektetésével is ekkora sikere van a férfiaknál, miért tenne akár egy keresztbe szalmát is? Vidáman lébecol, elvárogat, elég csak csettinteni párszor, és a férfi már ugrik is, különben szakít vele, van helyette másik száz...
Nagyon elszaladt velük a nyihaha.
A statisztikáidat a hajadra kenheted ha maga a kérdés egy ostoba általánosítás. Tökmindegy ki a kelendőbb, ki nem az. Egy darab férfi egy darab nővel van kapcsolatban, és nemtől függetlenül kéne legyen annyi gerince, hogy ha a kapcsolat nem működik lelép, akkor is ha nincs más. Ha pedig működik, miért is akarna lelépni?
Egyáltalán hogy lehet ezt nemekre kihegyezve megkérdezni? Sok ember......és nem a lányok. Vagy a fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!