Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért felejtették el a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért felejtették el a lányok, hogy nekik is tenni kell egy kapcsolatért?

Figyelt kérdés

van egy mondás: mindig kettőnkön múlik. Sohasem egyikünkön. Én csak elkezdeni tudom...

erről a mai nők nem tudnak. Azt hiszik, minden a pasin múlik. Miért?

2017. júl. 25. 19:36
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Ha megmérik, a férfiak szerint a nők kb. 50%-a az átlagon aluli. De a nők szerint a férfiak kb. 80%-a az.
2017. júl. 25. 20:03
 12/35 anonim ***** válasza:
Társkeresőn minden hamis, még az adatlapok jó része is. :-)
2017. júl. 25. 20:05
 13/35 anonim ***** válasza:
Mit számít hogy hamis adatlapú nő képét lájkolják a férfiak? Akkor is nagyobb arányban lájkolják, mint fordítva.
2017. júl. 25. 20:14
 14/35 anonim ***** válasza:

Inkább 50% átlagos, 20% kifejezetten jó, a maradék meg átlag alatti (külső és belső összhatását nézve).

Viszont nekem nem kéne átlagos sem, nemhogy átlag alatti.

2017. júl. 25. 20:24
 15/35 anonim ***** válasza:
97%

Nem felejtettem el egyáltalán, sőt... A fél karom odaadnám azért, ha egy nyomorult kapcsolatot össze tudnék hozni, ahol végre udvarolnak nekem is és nő lehetek, és nem én hordom a nadrágot, hanem meg vagyok lepve, kitalálják helyettem néha, hogy hova menjünk randizni (úgy is szólok, ha nem tetszik), ha kezdeményezi a párom nálam a szexet és látom, hogy akar, hogy ott van a másik véleménye és javaslata arra, hogy a kapcsolatunk hogyan lehetne jobb, vagy ha baj van velünk, akkor mi az...

Ehelyett kapok egy bólogató kutyát, meg aki mindent átenged nekem az összes döntéssel, ötlettel, meglepetéssel, figyelmességgel és oldjam meg én, beszéljem meg én, élvezzem én -a semmit... Vagy egy fadarabot, aki rám sem mozdul, meg sem puszil, el sem akar sehova vinni, egy passzív, semmilyen izé az ágyban is, aki mindent csak hagy és sorsára bíz.

Okkal válogatom meg, hogy kivel állok le és okkal vagyok évek óta egyedül, mert kezd unalmas lenni, hogy velem eddig úgy igazán senki sem akart járni (értsd: csapatmunka), csak kellett neki valaki, aki még azt is eldönti helyette, hogy hogy gondolkodjon dolgokról. Nem vagyok feminista, csak van véleményem és saját akaratom. És unom, hogy ezt mindenki úgy értelmezi, hogy akkor én majd mindent intézek, ő meg lógathatja a lábát, olyan képlékeny, mint a homok, hogy kifolyik az ember kezei közül. És akkor igyekezz és tegyél, ha semmi köszönet nincs benne, semmi viszonzással, erőfeszítéssel és fantáziával...

Nem. Egyedül lenni tudok úgy is, hogy nincs egy dísz mellettem.:) Úgy jobb is.

21L

2017. júl. 25. 20:26
 16/35 anonim ***** válasza:
22%
Sajnálom de én inkább hiszek egy többezer nő által bejelölt többezer "átlagos vagy sem" bejelölésből készült statisztikának, mint hogy egy nő most hasraütésből megmondja, hogy "inkább" amúgy van.
2017. júl. 25. 20:27
 17/35 anonim ***** válasza:
94%
Aki nem használja a Tindert, meg hasonlókat, az nem is létezik? :-)
2017. júl. 25. 20:32
 18/35 anonim ***** válasza:

"Aki nem használja a Tindert, meg hasonlókat, az nem is létezik? :-)"

Nem értem ez hogy jön ide. Nyilván nem tudsz az egész emberiségről tanulmányt készíteni, de attól még reprezentatív lehet egy minta.

Azt sem értem miért kell ez ellen tiltakozni. A nők válogatósabbak mint a férfiak. Mi ezzel a baj? Kimutatható, MÉRHETŐ.

Nyilván nem jelenti azt hogy minden egyes nő válogatósabb mint minden egyes férfi, mint ahogy az sem, hogy minden férfi magasabb minden nőnél. De átlagosan igaz. Kimutatható és mérhető.

A nők válogatósabbak mint a férfiak.

Teljesen logikus, hogy így legyen. Egy nő maximum évente egyszer tud gyereket nemzeni. Egy férfi akár naponta tízszer is. Nyilván más lesz a két nem számára a hatékony reproduktív stratégia. A nő kiválasztja a legmegfelelőbbet, míg a férfi minél többet próbál.

2017. júl. 25. 20:50
 19/35 anonim ***** válasza:
79%

"1. tinder stasztika: 3-szoros a különbség a jobbrahúzásban"

És ez hogyan jön a kérdéshez? Ez csak azt jelenti, hogy a nők jobban megnézik, kivel dugnak.

"3. genetikai kutatások kimutatták azt is, hogy a történelem során a nők sokkal nagyobb arányban nemeztek utódot, mint a férfiak. Egyes időszakokban akár 17:1 arányban is. "

Valamit rosszul fogalmaztál meg, mert mindne gyereknek egy apja és egy anyja van.

Max. több anya, mint apa volt, vagyis sokan voltak, akik nem alapítottak családot, kevesebben pedig sokszor is, más-más nővel.

Viszont hogy jön ez megint a kérdéshez?

2017. júl. 25. 21:00
 20/35 anonim ***** válasza:
30%

Hogy hogy jön a kérdéshez? Ha a nők válogatósabbak, akkor több férfi fogja őket körülzsongani. Emiatt pedig nem fognak tenni a kapcsolatukért, mert látják hogy van egy rakás lehetőség.

Azért hoztam fel a statisztikákat, mert megkérdőjelezték a 19:41-es válaszomat.

"Valamit rosszul fogalmaztál meg, mert mindne gyereknek egy apja és egy anyja van. "

Igen de több gyereknek lehet ugyanaz az apja...

Jól fogalmaztam.

2017. júl. 25. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!