Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek fontos párválasztásnál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek fontos párválasztásnál, hogy a másiknak milyen csillagjegye van? A randipartneretektől meg szoktátok kérdezni?

Figyelt kérdés

2017. júl. 25. 16:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiségból szoktam, ha előjön a téma. Nem igazán foglalkoztat. Mondjuk eleve bäromság, csomó minden rám sem igaz a Bakból. Minden vagyok, csak érzelmileg hűvös, távolságtartó és fukar semmiképp. :D Annyira nem izgat, bár ikrek nőkkel eddig csak szívtam.
2017. júl. 25. 18:14
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Az mbti önmagában kevés. Ismerek olyan embert, akivel azonos a típusunk, a csillagjegyünk viszont eltérő, és az élethez való hozzáállásunkon kívül semmiben sem hasonlítunk pont azok miatt a dolgok miatt, amik a csillagjegyben eltérnek. Szerintem mindkettő jellemzés kevés önmagában, mert nem minden szempontot vizsgál.
2017. júl. 25. 18:20
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy szóval sem mondtam, hogy nem kevés. :) Nagyon kis szeletet (mint írtam, csak 4 dimenziót) vizsgál az emberből, de legalább igazolt mérőeszköz valamennyire. Ha valaki nekem le tudja hivatkozni és kutatásokkal alátámasztani, hogy papíron kijöjjön, miben tér el egy skorpió mondjuk egy baktól, akkor rendben, elfogadom. De amíg csak lóg a levegőben, nekem ez egyszerű mese. Mint az, hogy a szőkék buták.:)
2017. júl. 25. 18:25
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell kioktatnod. 4 éve használom mindkettőt.
2017. júl. 25. 18:36
 25/31 anonim ***** válasza:
Nem szántam kioktatásnak, ne haragudj, ha durvának tűntem.:) Csak szakmai ártalomból kötöm ennyire az ebet a karóhoz, egyszerűen kényes vagyok arra, hogy ki milyen úton akar embereket feltérképezni. Még az is sokat torzíthat, ami bevett dolog, sajnos. Pontosabban nem sajnos, ettől érdekes az ember.:)
2017. júl. 25. 18:40
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Mellesleg beszélgettem már olyan emberrel, aki pszichológiát tanult, és azt mondta, hogy az mbti egy ezoterikus baromság, és már rég be lett bizonyítva, hogy csak kitaláció, képzelgés, mert az embereket nem lehet típusokba sorolni. Innentől kezdve nekem nem számít, hogy ki mit tanult :)
2017. júl. 25. 18:46
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem fontos, de ha valaki van olyan bődületesen ostoba, hogy komolyan hisz a horoszkópos baromságokban, az bizony azonnali kizáró ok - mint ahogy minden olyan embernél, aki értelmesebb egy marék forgácsnál.
2017. júl. 25. 19:09
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem, viszont az szempont, hogy ne higgyen a horoszkópban.
2017. júl. 25. 19:55
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem, de ha ebben hisz, akkor szélsebesen odébállok :D
2017. júl. 25. 22:36
 30/31 anonim ***** válasza:

Annyira érdekel, hogy néha jókat röhögünk a párommal, hogy már rég ki kellett volna nyírnunk egymást (mindkettőnknek kos a csillagjegye)

Ha valaki komolyan gondolja ezeket, azt nem tudom értelmes embernek tekinteni.

2017. júl. 26. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!