Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nőtől lehet hallani, hogy a "mit nézel meg először egy pasin? " kérdésre azt válaszolják, hogy "a cipőjét". Miért olyan fontos a cipő, hölgyek?
Ember. Ha beleszeretnek a mosolyodba, akkor nem látják, hogy szandált vettél fel zoknival, ami rájuk nézve is gáz :D
30/f
Én mint nő, én is sok csajtól hallottam ezt.
Én se értem. Én még a 4 évvel ezelőtti saját barna cipőmre se emlékszem, de párom igen :D
Én az arcát, magasságát, és alkarját nézem elsőnek, egyszerre :D
Képzeld nem csak az ismerkedésnél van ez.
Van egy hr-s ismerősöm ő is erről beszélt.
Mikor jön egy komolyabb beosztásra egy illető, az első a cipő, a második az öltözet, a harmadik az ápoltság és az összkép/megjelenés amit megnéz.
Nagyon sok ember bukott már ez miatt jobb állásokat.
Ha belegondoltok és van az ismerősi körötökben menedzser,vagy bankár, üzletvezető,vagy multiközép és felsővezető, akkor látni lehet(kivétel akik protekcióval vannak a melóhelyen), hogy mindegyik majdnem olyan mintha egy kaptafára készült volna.
magas sportos testalkat, fiatalos, lendületes, viszonylag jól is néznek ki, és adnak magukra.
Sajnos ennyit számít manapság a külsőség.
Egyébként azért van ez, mert ez a látszat kora. Mindenkinek egy kicsit marketingesnek kell lennie, és előadni hogy ő milyen sikeres, milyen jól él, és milyen ambiciózus.
A facebook kora.
Ismerek olyan proletár melós családot akik nélkülöznek meg csóród, de egyetlen dologra nem sajnálnak kiadni 20 ezer forintot, egy márkás cipőre. De közben meg patkány kajákon élnek és csöves piát isznak.
Eddig totál nem értettem miért, hülye idiótáknak könyveltem el őket, de most hogy ezt a kérdést olvasom, talán mégis van benne valami amit csinálnak...
Én fickóként is a cipőt nézem először, ha meg akarok "ítélni" valakit, akár, ha nőt kapcsolat gyanúval...
Nem a márkát, árát, hanem csak úgy...
:D
(Ruházatomban a cipő általában a drágább - minőségibb.)
Én nem a cipőt nézem először.
De eddig mindig azt hittem erre a mondásra, hogy azt nézik koszos-e, talán mert aki elhanyagolja a cipőjét, az másban is rendetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!