Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire fontos nálatok a cipő?
Figyelt kérdés
Alapvetően átlagosan öltözködöm, valami póló, a New Yorker-től a Tankcsapdásig mindenféle, de a kedvenceim a "vicces", vagy egyéni "nyomott" pólók. Nadrágban szintén átlag farmer, nyáron rövidgatya, pulóver-átlagos, márkás (adidas, Nike stb.) vagy farmerdzseki. A "stílusomat" tekintve a reggae a kedvencem, de voltam már nemegyszer disco-ban és csápoltam rock koncerten is. Átlag, rövid hajam van (2-3 centi) néha zselézem. DE! a cipők tekintetében elég egyedi vagyok. Áprilistól októberig KIZÁRÓLAG teremcipőt hordok, késő ősztől kora tavaszig pedig CSAK acélbetétes bakancsot. Nem azért hordok teremcipőt mert mindenem a foci (néha játszok) és nem is azért bakancsot mert "húderokkerállat" lennék. Csak annyiról van szó, hogy ez a két fajta cipő jött be nekem, ezeket találom kényelmesnek. Elutasítanátok valakit csak a cipője alapján?2011. aug. 30. 16:42
2/9 heloka válasza:
acélbetkóssal nálam senkisem rúghat labdába:DDD
3/9 anonim válasza:
nekem végülis mindegy, de:
ne legyen ez a marha máskás converse,mármint ha rockeres stílusa van akkor tök jól néz ki apiros vagy a fekete tehát az tök okés, de amúgy szerintem "divatmajmolás"..
amúgy tényleg mindegy..
4/9 anonim válasza:
Legyen akármi is a lábadon, a lényeg, hogy harmonizáljon az öltözékeddel, valamint legyen tiszta és ápolt! :) ennyi :)
21/L
7/9 anonim válasza:
Szerintem nekem fel sem tűnne a cipő. Olyan szinten tartom lényegtelennek, hogy azt megfogalmazni sem vagyok képes. Viszont ha már itt tartunk, én csak a konzervcipőt nem veszem jó néven (csak a divatb*zis beütése miatt), de azt leszámítva minden jöhet.
8/9 anonim válasza:
De persze ilyenért nem utasítanék el senkit.
Utcsó voltam.
9/9 anonim válasza:
Lányomnak és feleségemnek szerintem cipö fétise van! Azt hiszem minden ruhadarabnál fontosabb! Borzalom amit müvelnek a cipöboltban.
En mint férfi azt mondom, hogy a fene se szokta a cipöt nézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!