Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire fontos nálatok a cipő?

Figyelt kérdés
Alapvetően átlagosan öltözködöm, valami póló, a New Yorker-től a Tankcsapdásig mindenféle, de a kedvenceim a "vicces", vagy egyéni "nyomott" pólók. Nadrágban szintén átlag farmer, nyáron rövidgatya, pulóver-átlagos, márkás (adidas, Nike stb.) vagy farmerdzseki. A "stílusomat" tekintve a reggae a kedvencem, de voltam már nemegyszer disco-ban és csápoltam rock koncerten is. Átlag, rövid hajam van (2-3 centi) néha zselézem. DE! a cipők tekintetében elég egyedi vagyok. Áprilistól októberig KIZÁRÓLAG teremcipőt hordok, késő ősztől kora tavaszig pedig CSAK acélbetétes bakancsot. Nem azért hordok teremcipőt mert mindenem a foci (néha játszok) és nem is azért bakancsot mert "húderokkerállat" lennék. Csak annyiról van szó, hogy ez a két fajta cipő jött be nekem, ezeket találom kényelmesnek. Elutasítanátok valakit csak a cipője alapján?
2011. aug. 30. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem
2011. aug. 30. 16:46
 2/9 heloka ***** válasza:
48%
acélbetkóssal nálam senkisem rúghat labdába:DDD
2011. aug. 30. 16:54
 3/9 anonim ***** válasza:
68%

nekem végülis mindegy, de:

ne legyen ez a marha máskás converse,mármint ha rockeres stílusa van akkor tök jól néz ki apiros vagy a fekete tehát az tök okés, de amúgy szerintem "divatmajmolás"..

amúgy tényleg mindegy..

2011. aug. 30. 16:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Legyen akármi is a lábadon, a lényeg, hogy harmonizáljon az öltözékeddel, valamint legyen tiszta és ápolt! :) ennyi :)

21/L

2011. aug. 30. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:
uccsónál a pont!
2011. aug. 30. 18:14
 6/9 anonim ***** válasza:
bármilyen lehet
2011. aug. 30. 18:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nekem fel sem tűnne a cipő. Olyan szinten tartom lényegtelennek, hogy azt megfogalmazni sem vagyok képes. Viszont ha már itt tartunk, én csak a konzervcipőt nem veszem jó néven (csak a divatb*zis beütése miatt), de azt leszámítva minden jöhet.
2011. szept. 1. 18:42
 8/9 anonim ***** válasza:

De persze ilyenért nem utasítanék el senkit.

Utcsó voltam.

2011. szept. 1. 18:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Lányomnak és feleségemnek szerintem cipö fétise van! Azt hiszem minden ruhadarabnál fontosabb! Borzalom amit müvelnek a cipöboltban.

En mint férfi azt mondom, hogy a fene se szokta a cipöt nézni!

2011. szept. 1. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!