Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, nektek fontos, hogy egy pasinak milyen illata van?
Úgy értve, hogy milyen illatfelhő lengi körül, milyen dezodort, arcszeszt használ. A TV-ben szoktak menni ilyen reklámok, hogy a nő elalél az Axe dezodor illatától, meg a fickó félmeztelenül van és a nők rámásznak meg fogdossák, stb...
Hozzátesz mindez egy pasinál az összhatáshoz? El lehet ezzel csábítani a nőket a való életben is úgy, mint az említett reklámokban?
Figyu,a reklamban eg szoborttestu sportolo van. Ez se elhanyagolhato.
Amugy meg nagyon sok dolog bonyolult osszjateka a vonzalom keltes. A vonzodast nem lehet kicentizni. Kezdj el ismerkedni meg sportolni. Akar kosd ossze a kettot.
A semmilyen gyogyszert nem szedo noknel mukodik az osztonuk,ami segiti megtalalni a hozzajuk illo ferfit szag alapjan. Ugyis erzik a sajat 'szagod' ,hogy furdesz es hasznalsz desodort.
N
# 4
Kutatások bizonyítják, hogy fogamzásgátlót szedő nőknél nem működik a dolog.
Szeretem a jó illatú pasikat, de így önmagában egy illat miatt nem fogok különösebben vonzódni valakihez. Max annyi, hogy ha a közelemben van akkor majd mélyeket szippantok a levegőből. Amúgy ha már említetted az Axe-ot, nekem például a narancssárgától felfordul a gyomrom, az hihetetlenül irritál.
Fontos, de nem muszáj, hogy drága parfüm legyen, egy-egy finom öblítő illat is teljesen elég.
Inkább akkor döntő hatású az illat, ha valamiért kellemetlen számomra, vagy azért, mert valaki konkrétan büdös, vagy mert számomra nem vonzó illatot fúj magára (volt már pár ilyen ismerkedésem, és nem is működött a dolog részemről).
"# 4
Kutatások bizonyítják, hogy fogamzásgátlót szedő nőknél nem működik a dolog"
Én meg tapasztalataim alapján cáfolom a kutatásokat... Engem nem vizsgáltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!