Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, nektek mennyire fontos, hogy a párotok intelligens és művelt legyen?
Figyelt kérdés
2015. szept. 7. 14:39
1/14 anonim válasza:
Nekem semennyire, én sem vagyok az.
Legyen közös az érdeklődési körünk és én meg vagyok elégedve. 23/l :3
2/14 anonim válasza:
Fontos! Ha olyan helyzetben vagyunk, ne csináljon belőlem és önmagából hülyét. Na meg én jobban szeretem, ha a párom okosabb nálam!
3/14 anonim válasza:
Az intelligencia, a problémamegoldó képesség, a jó gondolkodókészség, a józan paraszti ész fontos. A műveltség inkább csak alapműveltség szintjén. Nem baj, ha nem ért minden témához, a lényeg, hogy el tudjunk beszélgetni, megértsük egymást.
5/14 anonim válasza:
Ahogy az egyik korábbi hozzászóló írja: intelligencia nagyon fontos, hogy tudjon megfelelően viselkedni a megfelelő helyzetben és meg tudja oldani a problémákat. A műveltség egy másik dolog, nekem annyiból fontos, hogy tudjon olyan dolgokat, amiket én nem, tehát néha meg tudjon lepni valami érdekességgel :D (Ez bármivel kapcsolatos lehet, nem elmélkedésre a féreglyukakról kell gondolni)
7/14 anonim válasza:
Nagyon fontos, különben nem tudnék rá felnézni.
8/14 anonim válasza:
Nekem az a fontos, hogy hasonló szinten legyünk, lehet kisebb eltérés egyikünk-másikunk irányába, de a túl nagy eltérésből gondok lehetnek.
9/14 anonim válasza:
Nagyon fontos! Szerintem nagyon is fontos a kommunikáció a kapcsolatban! Ha nincs közös témánk akkor üres lesz az egész kapcsolat és olyan lesz mintha dugó pajtik lennénk
10/14 anonim válasza:
Ez eleg osszetett kerdes. Nyilvan fontos, hogy legyen ertekrendje, ami intelligenciatol fugg. fontos az is, h tajekozott legyen, meglegyen a kozos erdeklodesi kor, lehessen vele mirol beszelgetni. Es fontos az is - amit az intelligencia hoz magaval - h megfeleloen es tisztlettel, szeretettel banjon a parjaval a kapcsolatban.
Az iskolazottsag szamomra annyira nem fontos. A legtobb esetben a diplomas pasijaimmal voltak mindig gondok, m hiaba volt papirjuk a muveltsegukrol, kegyetlen nagy paraszt volt a legtobbje, es agressziv is. Emellett persze mindegyik el volt szallva a diplomajaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!