Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy nektek mennyire számít párkeresésnél, hogy a kiszemelt intelligens és okos legyen? Kort és nemet is írjatok!
Intelligencia az számít mindenképp.
Az, hogy okos azt pedig leírhatnád, hogy nálad miben merül ki.....ha abban h végig tudja játszani a legyen ön is milliomost akkor nem számít.
2. Az okos kifejezést úgy érettem, hogy magas tárgyi tudással rendelkezik egy-két témában vagy netán többen, vagy esetleg szerteágazó és átfogó ismeretekkel rendelkezik sok témában, de mégsem magas szinten.
A kérdés amúgy azért merült fel bennem, mert annyi sok olyan kérdés van fent itt, hogy "a lányokat tényleg csak a pénz, meg az izom érdekli? Vagy a férfiaknak tényleg csak a külső számít?" De az intelligens, okos jelzőkkel nem igazán szoktam találkozni az elvárásoknál itt.
Chloroform, ha te magad sem vagy az, milyen jogon varod el mastol? :D
Kerdezo, szamit. Elegge fontos nekem ez, de nem is okossagot varok el, csak jozan paraszti eszet, gyakorlatiassaggal, persze intelligens legyen.
Amikor ezt a szempontot egyértelműen a külső tetszés elé helyeztem, az lett a vége hogy megcsaltak.
Ez nyilván egy eset, de azért nekem szar élmény volt. Síkhülye lánnyal nyilván nem jönnék össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!