Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nektek fontos, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek fontos, hogy egy lány intelligens legyen?

Figyelt kérdés

Műveltség, olvasottság, helyesírás? Ezek fontosak? Vagy ezek nem számítanak, ha olyan külsővel rendelkezik, mint teszem azt ő: [link]

Ha egy ilyen nő - vagy mindenki képzelje el a nőideálját - elétek állna, de mondjuk két mondatot nem tudna elmondani értelmesen, csak hebegve-habogva, tele "ööö"-kkel, "izé"-vel és káromkodással, nem számítana, mert jól néz ki?

Ilyen esetben csak egy numerára lenne elég, vagy akár életetek végéig is?

(Nem általánosítok, egy szép nő is lehet felettébb művelt - hiszen én vagyok az élő példa, nem igaz? :P -, most csak véleménykutatok, szóval akinek nem inge... )

2012. júl. 10. 22:17
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:

A képen látható nem tetszik.

Legyen okos de nálam összességében nem okosabb max ugyanolyan okos.

2012. júl. 10. 22:18
 2/32 AvernusTriad ***** válasza:
Véleményem szerint az intellektusnak van egy erotikus kisugárzása. De ha ez nem lenne, akkor is utálom az ostoba embereket!
2012. júl. 10. 22:19
 3/32 AvernusTriad ***** válasza:
75%
"Műveltség, olvasottság, helyesírás?" Ez nem intelligencia...
2012. júl. 10. 22:20
 4/32 anonim ***** válasza:
Nekem számít mind a műveltség mind az olvasottság, és természetesen a helyesírás is. Lehessen vele sok mindenről beszélgetni, legyen saját véleménye. Ha a képen látható hölgy elém állna és azt csinálná amit leírtál, legfeljebb egy két numerára fogadnám el.
2012. júl. 10. 22:20
 5/32 anonim ***** válasza:

Leszarom az ideológiákat nem érdekel ki mennyire okos és művelt.Szarok rá kinek mennyi pénze van.

A lényeg az,hogy szeressen.

2012. júl. 10. 22:22
 6/32 A kérdező kommentje:

Hmm... akik kötekedni szeretnének, és a szavaimon lovagolni, azoknak más kérdésnél tágasabb. :)

Miért, az intelligencia, ami a 2. kérdésem? Több kérdés egyben... hallottál már róla? :))) Ha nem - és mint látom nem -, akkor olvass figyelmesen, mert a kérdőjelek száma arról tanúskodik, hogy nem egyetlen kérdést tettem fel. Ha neked csak a főkérdéshez fűlik a fogad, semmi gond, válaszold meg azt. Ha az alkérdésekre is szeretnél, akkor rajta. :) Én tudom, hogy mi micsoda, te is? :)

2012. júl. 10. 22:23
 7/32 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy meglegyen a magához való esze, legyen elképzelése a világról stb. Nah meg, hogy legyen humora :)
 8/32 anonim ***** válasza:

# 6

Szép válasz.

9/32 anonim ***** válasza:
nem tudom miért, de nekem bejönnek a bugyuta csajok. nem tudom miért, de már régóta így van.
2012. júl. 10. 22:25
 10/32 anonim ***** válasza:
igen fontos:)
2012. júl. 10. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!