Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek fontos, hogy egy lány intelligens legyen?
Műveltség, olvasottság, helyesírás? Ezek fontosak? Vagy ezek nem számítanak, ha olyan külsővel rendelkezik, mint teszem azt ő: [link]
Ha egy ilyen nő - vagy mindenki képzelje el a nőideálját - elétek állna, de mondjuk két mondatot nem tudna elmondani értelmesen, csak hebegve-habogva, tele "ööö"-kkel, "izé"-vel és káromkodással, nem számítana, mert jól néz ki?
Ilyen esetben csak egy numerára lenne elég, vagy akár életetek végéig is?
(Nem általánosítok, egy szép nő is lehet felettébb művelt - hiszen én vagyok az élő példa, nem igaz? :P -, most csak véleménykutatok, szóval akinek nem inge... )
A képen látható nem tetszik.
Legyen okos de nálam összességében nem okosabb max ugyanolyan okos.
Leszarom az ideológiákat nem érdekel ki mennyire okos és művelt.Szarok rá kinek mennyi pénze van.
A lényeg az,hogy szeressen.
Hmm... akik kötekedni szeretnének, és a szavaimon lovagolni, azoknak más kérdésnél tágasabb. :)
Miért, az intelligencia, ami a 2. kérdésem? Több kérdés egyben... hallottál már róla? :))) Ha nem - és mint látom nem -, akkor olvass figyelmesen, mert a kérdőjelek száma arról tanúskodik, hogy nem egyetlen kérdést tettem fel. Ha neked csak a főkérdéshez fűlik a fogad, semmi gond, válaszold meg azt. Ha az alkérdésekre is szeretnél, akkor rajta. :) Én tudom, hogy mi micsoda, te is? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!