Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Fontos, hogy egy lány hordjon szoknyát?
Miért lenne már fontos a lányoknak szoknyát hordania?! Azt hordanak amit akarnak,ami kényelmes számukra.Én ha fizetnének érte sem vennék fel szoknyát,mert kényelmetlennek tartom.
21/L
Nem a külsö szamit, hanem a belsö!
Egyedül az fontos, hogy a ruha alatt nuni legyen!
a nadrágok a ribancosak?! az nem ribancos, mikor 1 lány olyan szoknyát húz, amiből az egész segge kivan, meg alatta tanga van??
Szoknya nélkül is lehetsz nőies:)
Nézd már meg, hogy hány olyan lányt látsz, akin olyan mini van, meg hány olyat, akin olyan cicagatya/farmer, ami bevág. Előbbit inkább csak képeken...
A második meg attól, hogy rajta van a ruha, még ugyan úgy magamutogató, csak közvetett úton.
Hát azért a majdani barátnőmet nem nadrágban képzelem el!
Egyébként a hosszabb szoknyákat én is szebbnek találom, de a minivel sincs problémám.
Igenis nagyon fontos a külső, hiszen legelőször azt pillantjuk meg! A nőiesség komplex fogalom, vagyis a nőies külsőhöz (amit egyrészt a szoknya/ruha nyújt) a belsőnek is passzolnia kell.
Szóval igen, fontos; én sem mackógatyában fogok majd randira menni, hát akkor a lány is adjon magára!
Számomra ez a ruhadarab a nőiesség legalapvetőbb formája.
De akinek nem ilyen a stílusa, annak persze nem kell hordania, és keres olyan férfit, akinek ez nem probléma.
Egyébként nőiesnek csak szívből lehet lenni! Ne azért hordjon valaki szoknyát, mert elvárja tőle valaki, hanem azért, mert ő abban szeret lenni, így érzi jól magát. Ez így van rendjén!
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!