Van olyan lány, aki szinte csak szoknyát hord?
Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 00:24
2/9 anonim válasza:
Sok utálja a nadrágot, sőt olyan is van, aki a szoknyát utálja és folyton nadrágban jár.
3/9 anonim válasza:
imádom a szoknyát, de leginkább a ruhákat....ha lehetne,csak abban mászkálnék *.*
4/9 anonim válasza:
Én ritkán hordok nadrágot, szóval majdnem mindig szoknya van rajtam.
5/9 anonim válasza:
Nem bakker kihaltak...
Milyen hülye kérdés ez, persze, hogy van.
6/9 anonim válasza:
Én most kaptam rá a szoknyákra és a ruhákra. Farmert már alig hordok, mert egyszerűen meguntam.
7/9 anonim válasza:
Én csk naciban járok mindenhová :D
8/9 anonim válasza:
Hát én ilyen hidegben nem szeretek szoknyát hordani de tavasszal szeretnék venni pár igényes darabot,mert kiskoromban szinte csak abban jártam mostmeg nadrágba. :D
9/9 anonim válasza:
én nyárig gyüjtöm a pénzt aztán csak egy berészes ruhákba fogok járni.bár nem tudom holkeressek de majd megoldom .olyan stilusuakat keresek majd mint orosz barbaráé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!