Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nektek fontos, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek fontos, hogy egy lány intelligens legyen?

Figyelt kérdés

Műveltség, olvasottság, helyesírás? Ezek fontosak? Vagy ezek nem számítanak, ha olyan külsővel rendelkezik, mint teszem azt ő: [link]

Ha egy ilyen nő - vagy mindenki képzelje el a nőideálját - elétek állna, de mondjuk két mondatot nem tudna elmondani értelmesen, csak hebegve-habogva, tele "ööö"-kkel, "izé"-vel és káromkodással, nem számítana, mert jól néz ki?

Ilyen esetben csak egy numerára lenne elég, vagy akár életetek végéig is?

(Nem általánosítok, egy szép nő is lehet felettébb művelt - hiszen én vagyok az élő példa, nem igaz? :P -, most csak véleménykutatok, szóval akinek nem inge... )

2012. júl. 10. 22:17
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:

OFF: Elefánt? Kötve kétlem, hogy te egy elefánt vagy... ÉN inkább egy értelmi fogyatékos csimpánznak neveznélek...már ha utálnám a cuki kis csimpikéket. De mivel ez nem a te napod (és mellesleg az enyém sem, de ezt még visszakapják EGYES "emberek"...) így én teljesen nyugodt szívvel akasztom rád a ganajtúró bogár nevet. (haha érted, most ég nyelvújító is leszek, mert kitalálom azt a mondást, hogy a ganajtúró bogárból is elefántot csinál...hahah...mondtam már magamnak, hogy mennyire jófej is vagyok?? Na most annyira flegma leszek, hogy még magamhoz sem szólok pár napig ezért a remekbe szabott kijelentésért!!) Próbáld meg átíratni ganajtúró bogárra, szerintem maximálisan személyre szabott a te esetedben.

ON: ha egy ilyen külsejű, de amúgy full buta csaj elém állna, akkor kicsit kijavítanám a te kijelentésedet, miszerint: "csak egy numerára lenne elég, vagy akár életetek végéig is?" Erre: életem végéig elég lenne, egy-egy numerára. P.S.: akinek nem inge, annak inga az óra.

2012. júl. 10. 23:05
 22/32 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de a véleményemet azért leírom...

Tapasztalataim alapján fontos, hogy legyen valamennyi esze a lánynak.Persze ezt párkapcsolatra értem, nem csak szexre.A hülye is tud gyereket csinálni, nem igaz?:)

Amúgy bocs az OFF-ért, de én valamennyire osztom elefant03 véleményét.Persze nem a trágárkodásban, hanem az alap világnézetében.Szerintem igenis jól látja a dolgokat, és ezzel nem védeni akarom, - hisz nem is ismerem- csak egyetértek vele.

2012. júl. 10. 23:08
 23/32 anonim ***** válasza:

Igen, fontosnak tartom, hogy egy lány vagy nő intelligens legyen. Ez persze nem azt jelenti, hogy számtalan iskolát kell elvégeznie, mert iskola nélkül is lehet valaki intelligens.

A második bekezdésedben lévő kérdésre a válaszom az, hogy igenis számítana, hogy hiába szép, ha emellett buta mint a föld. Szóval azonnal kiadnám az útját.

2012. júl. 10. 23:10
 24/32 anonim ***** válasza:
Okos legyen, s ne okoskodó!
2012. júl. 10. 23:11
 25/32 anonim ***** válasza:

A képen látható hölgyemény pont nem az esetem, de ha nem lenne intelligens akkor nálam labdába sem rúghatna. Természetesen az intelligencia nem a 8 diplomát jelenti. Valaki ennyi papírral a kezében is lehet bunkó, lenéző, stb, ami egy intelligens emberre egyáltalán nem vall.

A fentiek alapján elefant03 sem lehet egy intelligens példány. Honnan tudja, hogy a kérdés(ek) miért született/születtek, vagy a kérdező éppen milyen úton-módon próbál anyagot szerezni egy tanulmányhoz/könyvhöz, ami akár még sikeres is lehet? Negatív véleményt is lehet trágárkodás nélkül írni, habár egy nicknév mögé bújva bárki könnyen lehet kemény.

A fentiek ellenére természetesen ha lesz belőle könyv, azt nem fogom megvenni, mert a téma nem érdekel annyira, viszont ha a válaszommal segíthetek valakinek, akkor miért ne írjam le. Szóval kedves kérdező: Hajrá! :)

2012. júl. 10. 23:34
 26/32 A kérdező kommentje:

utolsó, nagyon szépen köszönöm, igazán jól esett olvasni a véleményedet! ez a többiekre is vonatkozik, köszönöm mindenkinek!

még valami: könyvet írok, de nem erről a témáról, nem ilyesmi lesz a főszál, és mivel magyar vagyok, nyilván nem lesz híres, ezért is nem hinném, hogy hatalmas bűnt követek el azzal, ha felteszek egy ártatlan kérdést.

ennek ellenére épp elég választ kaptam, ezeket majd most összemosom a tapasztalataimmal, aztán bumm bele. :)

2012. júl. 11. 12:44
 27/32 anonim ***** válasza:
nem árt ha egy kevés inteligenciával rendelkezik jobban szeretem a normális lányokat mint a hülye rib@ncokat :D
2012. júl. 12. 00:12
 28/32 anonim ***** válasza:
Könyvet akarsz írni? :P Nah mesélj! Milyet? Ez alapján? :D
2012. júl. 12. 15:05
 29/32 anonim ***** válasza:
Fontos az ész. Ha nem lenne barátnőm és kanos lennék, egy ilyen, de buta nő legfeljebb az ösztönök levezetésére lenne jó, de életem végéig kizárt. (17/L)
2012. júl. 12. 16:33
 30/32 A kérdező kommentje:

28-as, idézném magamat:

"még valami: könyvet írok, de nem erről a témáról, nem ilyesmi lesz a főszál, és mivel magyar vagyok, nyilván nem lesz híres, ezért is nem hinném, hogy hatalmas bűnt követek el azzal, ha felteszek egy ártatlan kérdést."

2012. júl. 12. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!